fbq
Kotimaa
10.08.2021 13:37
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Timo Korhonen, Instagram
Roope Salminen
Roope Salminen avoimena Seiskalle: negatiiviset someviestit harmittavat, juhlisti raittiutensa vuosipäivää ankaralla tavalla - "Siitä lähti mielihyvähormonit liikkeelle"
Kotimaa
10.08.2021 13:37
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Timo Korhonen, Instagram

Roope Salminen, 31, julkaisi sunnuntaina Instagram-tilillään päivityksen, jossa hän kertoi olleensa kaksi vuotta raittiina. 

- Kaksi vuotta ilman alkoholia. Ennen sitä menikin sitten useampi vuosi niin, ettei kulunut kahta päivää ilman alkoholia, yleensä ei montaakaan tuntia. Saan yhä päivittäin viestejä, joissa toivotaan ratkeamistani tai epäillään juomattomuuttani. vielä sitä ei ole tapahtunut.

Lue myös: Roope Salminen avoimena alkoholismistaan: "Juominen oli ihanaa, mä rakastin sitä" - eräs tapahtuma sai korkin kiinni pysyvästi

 

Seiska tavoitti Roopen tiistaina. Hän sanoo viitanneensa somepäivityksessään siihen, että sosiaalisessa mediassa tulee ikäviäkin viestejä. Roope myöntää, että hänelle ei useinkaan tule hyvä fiilis sosiaalisessa mediassa olemisesta.

- Työni takia minun kuitenkin täytyy olla siellä, koska haluan seuraajieni tietävän, milloin vaikkapa Koirat-yhtye julkaisee uutta musaa. On myös vaiheita, että siellä tulee paljon ihania ja positiivisia viestejä.

- Ehkä minulla on vielä opettelemista siinä, että en jäisi pohtimaan negatiivisia viestejä, vaan keskittyisin niihin hyviin viesteihin. Vastaan toki myös kaikille sellaisille, jotka kärsivät alkoholiongelmista. Tällaisia viestejä minulle tulee paljon, Roope kertoo.

Roope ei päässyt herkuttelemaan raitistumisensa kaksivuotispäivänä.

- Ensi viikolla kuvaamme Tuukka Temosen elokuvaa, jossa minulla pitää olla yläkroppa paljaana. Kakut jäivätkin syömättä, mutta juhlistin päivää menemällä treenaamaan. Vedinkin erittäin kovan treenin ja siitä kyllä lähti mielihyvähormonit liikkeelle, luultavasti paremminkin kuin olisi alkoholilla lähtenyt.

Lue myös: Roope Salminen kommentoi televisiouraansa liittyviä huhuja: Puhelin on soinut!