fbqOhjaaja paljastaa: Tällaisia saarelaisia Love Islandiin toivotaan – ”Se on kaikkein tärkein tekijä” | Seiska
Sami Manninen

Ohjaaja paljastaa: Tällaisia saarelaisia Love Islandiin toivotaan – ”Se on kaikkein tärkein tekijä”

Telkkari | 24.08.2021 10:01

Love Island Suomen pääohjaajana toimiva Sami Manninen paljastaa, millaisia saarelaisia ohjelmaan on haluttu. Ennen kaikkea Sami painottaa, että ohjelmaan tulleet sinkut ovat lähteneet mukaan omasta tahdostaan.

- Haluamme tänne ihmisiä, joilla on oikea motiivi. Tähän ohjelmaan osallistutaan siksi, että aidosti uskotaan täältä löytyvän se elämänkumppani. Se on kaikkein tärkein tekijä.

Lue myös: Love Island Suomessa dramaattinen alku - sinkku-Nico vaihtuu toiseen jo ennen ensimmäistäkään jaksoa!

- Heidän on myös oltava tietyn ikäisiä, jotta ohjelman ajatus ja formaatti pysyy kirkkaana. Tiettyjä odotuksia saarelaisten käyttäytymisen ja reaktioiden suhteen ei ole tehty.

Sami toivoo kaikkien tulevan saarelle omana itsenään ja toimivansa omien päätöstensä ja halujensa mukaan.

- Tänne tulevat ihmiset ovat valmiina löytämään rakkauden ja antamaan sille mahdollisuuden. Meille se on varsinainen kruununjalokivi, jos täällä rakkaus syttyy, ohjaaja summaa.

Sami Manninen
Jos kauden aikana televisioruudulta bongaa potentiaalisen sielunkumppanin, voi Love Islandiin päästä kesken kuvaustenkin. Pääohjaaja Sami vinkkaa, että haku on edelleen auki. - Koskaan ei ole liian myöhäistä, hän kiteyttää.

HENKINEN HYVINVOINTI HUOMIOIDAAN

Tosi-tv-ohjelmissa esiintyvien henkilöiden hyvinvoinnista on keskusteltu mediassa laajasti viime vuosina. Julkisuusmylly ja televisiossa esiintyminen vaikuttaa jokaisen saarelaisen elämään eri tavalla.

- Sekä heidän fyysinen että henkinen hyvinvointi ovat prioriteettimme Love Islandissa. Edustamani yhtiön puolesta sanon, että asiat on aina hoidettu tosi hyvin. Erityistarpeet otetaan huomioon.

Jo valintaprosessin aikana saarelaisten kanssa ollaan tiiviisti yhteydessä. Kotiinlähtö ei tarkoita Samin mukaan sitä, että jäisi oman onnensa nojaan. 

- Prosessi on alkanut jo ennen ohjelman alkamista. Toimiva ja avoin keskustelusuhde on luotu saarelaisiin niin, että kaikki asiat on käyty läpi juurta jaksaen.

- Keskustelua käydään paitsi reissun aikana, myös sen jälkeen. Ei tapahdu niin, että kun villan portti takana sulkeutuu, näyttäisimme vain peukkua perään, ja siitä sitten porukka liftaisi taksin kyytiin, hän vakuuttaa.

Lue myös: Love Island Suomen kuvauksissa kaksi koronatartuntaa - aloitus siirtyy viikolla

Love Island Suomi AVAlla maanantaista lauantaihin kello 21.
MTV-palvelussa ja C Moressa klo 20.

 

Teksti:Henryk Björkström, Espanja
Kuvat:Timo Korhonen

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!