fbqLove Island Suomen kuvauksissa kaksi koronatartuntaa - aloitus siirtyy viikolla | Seiska
Love Island Suomi sinkut

Love Island Suomen kuvauksissa kaksi koronatartuntaa - aloitus siirtyy viikolla

Telkkari | 16.08.2021 11:09

Seiska uutisoi viime perjantaina (13.8.) Love Island Suomen uusimman kauden osallistujista. Kyseessä on brittiläiseen formaattiin perustuva tositelevisiosarja, jossa joukko sinkkuja etsii itselleen rakkautta.

Lue myös: Tässä ovat uudet Love Island Suomi -osallistujat! Rakkautta etsivät jääkiekkofani, opiskelija, yrittäjä ja tarjoilija...

Uusin kausi on järjestyksessään kolmas, ja tällä kertaa juontajana nähdään Veronica  Verho.

Lue myös; Tiesitkö? Näin Veronica Verho saa ajan kulumaan matkatessaan Love Islandin kuvauksiin - Seiska vieraili kulisseissa

Sarjan oli tarkoitus alkaa tänään televisiossa MTV3-kanavalla kello 21 ja C Morella kello 20, mutta nyt Espanjasta on kantautunut ikäviä uutisia. Tuotannossa on nimittäin paljastunut turvatoimista huolimatta kaksi koronatartuntaa, joiden myötä sarjan aloitus viivästyy viikolla.

Tilannetta kommentoi ohjelman vastaava tuottaja Eevamaria Vassinen MTV:ltä maanantaina lähetetyssä tiedotteessa seuraavasti:

- Tämä on poikkeuksellinen tilanne ja vaikea päätös, mutta se on ainoa mahdollinen, koska sekä MTV:lle että ITV:lle kaikkien tuotannon jäsenten turvallisuus ja terveys on tärkeintä. Tuotantokauden aloituksen siirtäminen on tietysti niin meille tekijöille kuin sarjaa odottaville faneille valtava pettymys. Meidän ensisijainen tehtävämme on kuitenkin turvata niin saarelaisten kuin muunkin tuotantotiimin terveys. Olemme päättäneet siirtää ohjelman aloitusta, jotta ehdimme varmistaa tuotannossa mukana olevien turvallisuuden, maanantaina lähetetyssä tiedotteessa kerrotaan.

Lue myös: Love Island Suomi: Näin Tobias hurmaa naiset: "Fiilis ratkaisee"

Teksti:Miikka Ylä-Jussila
Kuvat:Jukka Alasaari, MTV3

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!