fbqLove Island Suomessa dramaattinen alku - sinkku-Nico vaihtuu toiseen jo ennen ensimmäistäkään jaksoa! | Seiska
Telkkari
23.08.2021 13:01
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: MTV3
Love Island Suomi
Love Island Suomessa dramaattinen alku - sinkku-Nico vaihtuu toiseen jo ennen ensimmäistäkään jaksoa!
Telkkari
23.08.2021 13:01
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: MTV3

Seiska uutisoi viime viikolla, että odotetun Love Island Suomi -ohjelman kuvaukset myöhästyivät viikolla koronatartuntojen vuoksi.

Ensimmäisen jakson kuvaukset käynnistettiin jo 15. elokuuta, mutta ne keskeytettiin tuotannossa paljastuneiden koronatartuntojen takia. 

Lue myös: Love Island Suomen kuvauksissa kaksi koronatartuntaa - aloitus siirtyy viikolla

MTV julkaisi tänään (23.8.), tiedotteen jonka mukaan kuvaukset ovat jälleen käynnissä. Ohjelma alkaa tänään maanantaina. 

Lue myös: Tässä ovat uudet Love Island Suomi -osallistujat! Rakkautta etsivät jääkiekkofani, opiskelija, yrittäjä ja tarjoilija...

MTV kertoo myös, että sinkkujen alkuperäiskokoonpanoon on tehty merkittävä muutos. Sinkku-Nicon tilalle tuleekin lahtelainen Muhamed, 23.

- Koronatartunnoista johtuen saarelaisten kokoonpanossa tehtiin muutos, tiedotteessa sanotaan.

Lue myös: Love Island Suomi: Näin Tobias hurmaa naiset: "Fiilis ratkaisee"

Ohjelman tuottajat kertovat, että kuvauksissa menee hyvin. ITV Studios Suomen vastaava tuottaja mainitsee, että juonenkäänteet kuuluvatkin ohjelman formaattiin. 

- Eristimme varotoimena saarelaiset viikoksi ja testasimme heidät vielä varmuuden vuoksi kolmannen kerran. Saarelaiset palasivat villaan sunnuntaina ja nyt olemme päässeet jatkamaan vastuullisesti ohjelman tuotantoa siitä, mihin se viikko sitten jäi. Nyt pääsemme palaamaan normaaliin kuvausrytmiin, ohjelman vastaava tuottaja Eevamaria Vassinen MTV:ltä sanoo tiedotteessa.

- Olemme tuotannossa varautuneet useisiin juonenkäänteisiin ja tämän vuoksi meillä on upeita sinkkuja jatkuvasti valmiina liittymään saarelaisten joukkoon – luonnollisesti tarkkojen koronatoimien kautta, ITV Studios Suomen vastaava tuottaja Heidi Munkberg kertoo tiedotteessa.

Love Island Suomi on brittiläiseen menestysformaattiin perustuva tositelevisiosarja, jossa joukko sinkkuja etsii itselleen rakkautta.

Kyseessä on ohjelman kolmas tuotantokausi. Tällä kertaa juontajana nähdään Veronica Verho.

Lue myös; Tiesitkö? Näin Veronica Verho saa ajan kulumaan matkatessaan Love Islandin kuvauksiin - Seiska vieraili kulisseissa

Love island suomi nico
Tamperelainen Nico, 21, ei astelekaan villalle ohjelman avausjaksossa.
Love island Suomi Muhamed
Lahtelainen Muhamed, 23, pääsee tutustumaan muihin sinkkuihin tänään maanantaina ilmestyvässä jaksossa.