fbq
Telkkari
11.03.2021 14:01
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: EVA-LIISA ORUPÕLD
Naistenmies-Rasmuksen naisruletti Ex on the Beachissa herättää keskustelua – sinkku-Jenniltä viiltävä piikki heti peittoa heiluttaneen miehen vetovoimasta!
Telkkari
11.03.2021 14:01
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: EVA-LIISA ORUPÕLD

Tosi-tv-sarjoista tuttu Jenna Mäkikyrö tähdittää tiistaina alkanutta Ex on the Beach Afterski -ohjelmaa, ja nyt hän kertoo kohusarjan tapahtumista omassa EOTB-Jälkipuinti-ohjelmassaan.

Ensimmäisessä jaksossa vieraana nähdään Jenni Isokoski, joka on Jennan tavoin yksi ohjelman pääsinkuista. Jennan haastattelussa kaksikko käy läpi kahden ensimmäisen Ex on the Beach Afterski -jakson tapahtumia ja käänteitä. Etenkin Rasmuksen toiminta herätti keskustelua.

Naistenmieheksi heti ohjelman alussa paljastunut Rasmus aloitti naisrulettinsa välittömästi. Jo ensimmäisenä iltana hän päätyi suutelemaan Jennin ja Amandan kanssa. Myöhemmin Rasmus vietti kuumia hetkiä suihkussa Jennan kanssa, ja lopulta hän päätyi sänkyyn Amandan kanssa.

- Kyllä minulle tuli jaksoja katsoessa hieman nasty olo, ihan itsestänikin, Jenna myöntää.

Jenni oli tyytyväinen siihen, että hän ja Jenna lopettivat Rasmuksen kanssa sekoilun huomattuaan tämän säätävän samalla myös Amandan kanssa.

- Emme tunteneet kaikkia, emme tienneet, millainen Rasmus on. Huomasimme sen, ja annoimme olla. Emme antaneet sellaista kuvaa, että menemme hänen mukanaan ja uskomme kaiken, Jenni toteaa.

Lue myös: No nyt on röyhkeää! Ex on the Beach Suomi Afterski -sinkku Rasmus muhinoi kolmen eri naisen kanssa samana iltana: näin heilui peitto avausjaksossa - katso!

Jenna muistutti Jenniä siitä, että Rasmus kutsui Jenniä ja Amandaa helpoiksi. Jenni ei moisesta mieltään pahoittanut.

- Olihan hänkin helppo. Jos Rasmus oli meidän kaikkien kolmen kanssa niin helposti, niin eihän hänenkään tarvinnut tehdä paljon töitä, Jenni kuittailee.

Amanda oli hieman järkyttynyt kuultuaan Jennin ja Rasmuksen suudelleen ensimmäisenä iltana. Molemmat naiset yrittivät selittää haastatteluissaan, että heidän miesmakunsa ovat täysin erilaiset. Siitä huolimatta he päätyivät sekoilemaan saman miehen kanssa. Jennin näkemys Rasmuksen vetovoimasta kuvauksissa on suorastaan viiltävä.

- Mutta tuossa on se, että siellä oli rajattu määrä miehiä, ja heistä on valittava kaikista haluttavin, vaikka hän ei olisikaan muuten haluttava, hän sanoo ja saa Jennan nauramaan.

Ex on the Beach Afterski discover+-palvelussa tiistaisin ja keskiviikkoisin. EOTB-Jälkipuinti Seiska.fi:ssä ja Seiskan Youtube-kanavalla torstaisin.

 

YHTEISTYÖSSÄ NAUGHTY BRGR:N JA FOODORAN KANSSA

EOTB-Jälkipuinnin yhteystyökumppaneina toimivat Naughty BRGR ja Foodora. Koodilla VANHASUOLA Foodoran uudet asiakkaat saavat 14 euron alennuksen yli 20 euron Naughty BRGR -tilauksesta. Koodi on kertakäyttöinen, ja se on voimassa 31.5.2021 asti. Etu toimii vain tilauksen teon yhteydessä maksetuista tilauksissa. Alennus toimii ainoastaan Foodoran mobiilisovelluksessa.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »