fbq
Telkkari
25.05.2021 10:01
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Nelonen Media, Petri Aho
Vain elämää 12
Nämä kahdeksan artistia lähtevät Satulinnaan! Kolmas all-stars-kausi luvassa – mukana Vain elämää -ohjelmaan aiemmin osallistuneita palkittuja muusikoita! 
Telkkari
25.05.2021 10:01
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Nelonen Media, Petri Aho

Taas on se aika vuodesta, kun Hirvensalmen suuntaan lähtee kotimaisen musiikkikenttämme kärkinimiä. 

He suuntaavat tänään tiistaina maineikkaaseen Satulinnaan kuvaamaan uutta Vain elämää -sarjan 12. kautta. Uudelle kaudelle osallistuvat Tuure Kilpeläinen, Arttu Wiskari, ABREU, Jukka Poika, Suvi Teräsniska, Pyhimys, Chisu ja Anssi Kela

Tulevan viikon aikana he tutustuvat toisiinsa, ja luovat omia versioitaan toistensa kappaleista. 

Lue myös: Raskaana oleva Anna Puu julkaisi harvinaisen yhteiskuvan Jukka Immosen kanssa: "Sun kaa saan tehdä ainaski musiikkia, remppaa, reissuja, ruokaa ja vauvoja"

Arttu Wiskari

- Jännitän eniten ehdottomasti Chisun tapaamista. Chisuhan on sellainen superstar! Mä oon itse tällainen läskiperseinen suomalainen äijä, ja Chisu on vähän niin kuin tapaisi Marilyn Monroen. Se on upea ilmestys! Arttu kertoi ohjelman tiedotteessa.

Arttu Wiskari on noussut kymmenen vuoden aikana yhdeksi Suomen suosituimmista artisteista, ja hänet on palkittu mm. Vuoden iskelmä -Emmalla. 

Lue myös: Anna Puun superyllätys: Äitiyslomalta Satulinnaan – Seiska paljastaa Vain elämää -tähdet 

arttu wiskari
Laulaja on osallistunut sarjaan aikaisemmin kahdeksannella kaudella. 

ABREU

- Vain elämää on ollut mun koko urani yksi siisteimmistä kokemuksista. Se rakkauden määrä, mikä siellä oli kymmenen päivän aikana uusien ihmisten kanssa, niin se jäi tosi positiivisena mieleen, Anna hehkutti.

16-vuotiaana Idols-kilpailusta ihmisten tietoisuuteen ponnistanut ABREU on pitkällä urallaan julkaissut 8 albumia. Artisti on palkittu kahdesti Emma Gaalassa Vuoden naissolistiksi, ja hän on kiertänyt kaikki maamme suosituimpien festivaalien lavat. 

abreu
ABREU oli ensimmäistä kertaa mukana Vain Elämää -ohjelman toisella tuotantokaudella vuonna 2013. 

Anssi Kela

- Kuuluisiko tässä vastata, että odottaa tulevalta kaudelta sitä, että löytyisi se tosi rakkaus. Se on vissiin joku eri ohjelma... Leikkimielellä ollaan lähdetty mukaan. Työkaverit ilmoitti, Anssi vitsaili.

Huikean lavakarisman omaava artisti on kahminut vuosien varrella lukuisia palkintoja, ja hänet on palkittu myös Erikois-Emmalla.

Lue myös: ”Elämäni ei ole saippuaoopperaa!” Anna Puu tyrmää väitteet Jenni Vartiaisen ja tuottajarakkaan kolmiodraamasta!

anssi kela
Anssi osallistui aiemmin ohjelman neljännelle kaudelle. 

Suvi Teräsniska

- Mä odotan ehdottomasti eniten, että pääsee laulamaan. Tässä on vuosi oltu niin lukossa, että laulamista on tullut tehtyä aivan liian vähän. Ihana päästä laulamaan! Suvi iloitsi.

11 albumia julkaisseen iskelmäartistin lähes jokainen julkaisu on ylittänyt platinarajan, ja hänet on palkittu muun muassa Iskelmä-Finlandialla, Kullervo Linnan Säätiön palkinnolla sekä Vuoden iskelmäalbumin ja Vuoden lastenmusiikkialbumin Emmoilla.

suvi teräsniska
Suvi oli viimeksi raskaana ohjelman kuvauksissa. 

Jukka Poika

- Mä tiedän ennakolta muutaman tyypin, jonka kanssa on luultavasti aika hauska hengata, ja jos vanhat merkit pitää paikkansa, niin ne loputkin paljastuu sellaisiksi, joiden kanssa on kiva olla, Jukka fiilisteli.

Hyväntuulinen artisti on palkittu mm. Vuoden biisi-, Vuoden esiintyjä- ja Vuoden miessolisti -Emmalla. Perhettään syvästi arvostava Jukka keikkailee nykyään myös puolisonsa kanssa.
  

jukka poika
Reggaeartisti oli mukana ohjelman toisella tuotantokaudella. 

 Tuure Kilpeläinen

- Siellä on sellaisia ihmisiä, joita on nähnyt vaan vilaukselta jossakin takahuoneessa. Tossa on keskenään erilaisia ihmisiä, se on aina kiinnostavaa, Tuure sanoi.

Suurta suosiota nauttiva Tuure Kilpeläinen on palkittu Emma-gaalassa vuoden miessolistiksi vuonna 2011. 

Lue myös: Vain elämää –ohjelman tulokuningas Reino Nordin sai yli 2 000 euron ylinopeussakot! 

tuure kilpeläinen
Tuure osallistui sarjaan viimeksi yhdeksännellä tuotantokaudella. 

Chisu

- Odotan eniten Arttu Wiskarin tapaamista ja myös keskusteluja Pyhimyksen kanssa. Hän vaikuttaa tosi älykkäältä ja ajassa kiinni olevalta tyypiltä, Chisu tarkensi.

Chisu on julkaissut yhteensä kuusi sooloalbumia ja kahminut urallaan jo 12 musiikkialan himoittua Emma-palkintoa.

Tämä suomalainen musiikkivaikuttaja käänsi vuonna 2011 historian kirjoissa uuden sivun pokkaamalla ensimmäisenä naisena Vuoden tuottaja -Emman. 

chisu
Artisti oli mukana sarjan viidennellä kaudella. 

Pyhimys

 - Mä olen avoin ja avomielinen. Mulla ei ole mitään odotuksia. Mä odotan, että tulee olemaan hauskaa, mutta rankkaa, Pyhimys kertoi.

Pyhimys tyhjensi vuonna 2019 Emma Gaalan palkintopöydän voittamalla yhteensä kuusi Emma-palkintoa. 

pyhimys
Räppäri oli sarjassa viimeksi yhdeksännellä kaudella. 

Vain elämää -ohjelman 12. tuotantokausi starttaa Nelosella ja Ruudussa syyskuussa.