fbqNäin Rosa kommentoi jättäytymistään Love Islandista: "Se oli tosi rankkaa minulle!" | Seiska
Telkkari
04.10.2021 21:33
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: MTV
Rosa
Näin Rosa kommentoi jättäytymistään Love Islandista: "Se oli tosi rankkaa minulle!"
Telkkari
04.10.2021 21:33
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: MTV

Love Island Suomi -kauden viimeinen parinvalinta huipentui maanantai-illan jaksossa odotettuun päätökseen. Kahden naisen välissä kärvistellyt Kimi pääsi tekemään valintansa ensimmäisenä ja päätti jatkaa matkaa Oonan parina. Näin ollen syviä tunteita Kimiä kohtaan kehittänyt Rosa yllätti kaikki jättämällä pelin kesken, eikä valinnut parikseen ketään. Tämän takia myös Rosan virallinen pari Roni joutui lähtemään rakkauden saarelta.

– Sillon kun Oona palasi tuonne saarelle, minä luotin Kimiin ja meidän juttuumme tosi vahvasti. Aluksi minulla oli tosi luottavainen olo, ja jäin sinne taistelemaan Kimistä, Rosa kommentoi Seiskalle villalta poistumisensa jälkeen.

– Siinä kävi sitten niin, että muutamat päivät alkoivat olla todella vaikeita, kun Kimi mietti minun ja Oonan välillä. Se oli tosi rankkaa minulle. Kun Kimi teki lopulta päätöksensä, en kokenut, että jäisin villaan oikeista syistä, sillä tunteeni Kimiä kohtaan olivat aitoja ja erittäin vahvoja, Rosa kertasi.

Lue myös: Toimittajan kommentti: Oonan paluu Love Islandille oli kauden kaivatuin ja kiinnostavin käänne

Rosa ja Kimi itkivät sylikkäin tulevaa kohtaloaan.
Rosa ja Kimi itkivät sylikkäin tulevaa kohtaloaan.

Rosa korosti Seiskalle myös sitä, ettei tuntenut lähtönsä jälkeen minkäänlaisia vihan tunteita Kimiä kohtaan, vaikka tämä valitsikin toisen naisen hänen ylitseen.

Oonalle Rosa halusi puolestaan sanoa kannustavia asioita tulevan suhteen.

– Nyt vaan koitat kunnolla Kimin kanssa, Rosa ohjeisti Oonaa.

– Toivon, että heillä menisi hyvin, ja että he jatkaisivat yhdessä. Minulle on tärkeintä, että Kimi tekee itse päätöksensä. En voi olla hänen tunteistaan katkera tai vihainen.

Lue myös: Shokkiyllätys: Pudonnut saarelainen palaa Love Islandille puhumaan suunsa puhtaaksi: ”Hän tuli meidän väliimme” – avautuu Seiskalle rankasta kokemuksestaan!

Rosa voisi kuvitella tapaavansa Oonan myös koti-Suomessa.

– Oona vaikutaa ihanalta ihmiseltä, ja haluan Suomessa päästä tutustumaan häneen paremmin, Rosa paljasti Seiskalle.

Oonan palattua Rakkauden saarelle, Kimi joutui tuskaisen valinnan eteen. Lopulta hän valitsi parikseen entisen parinsa Oonan.
Oonan palattua Rakkauden saarelle, Kimi joutui tuskaisen valinnan eteen. Lopulta hän valitsi parikseen entisen parinsa Oonan.