fbq
Telkkari
19.10.2021 14:02
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: MTV ja Instagram
Nico ja Krete
Mitä tapahtui kommunikaatio-ongelmissa velloneelle Love Island -Kretelle ja Nicolle? Kohukaksikko myöntää: ”Riitelemme turhista jutuista” – sopivat treffit yllättävään paikkaan
Telkkari
19.10.2021 14:02
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: MTV ja Instagram

Viikko sitten Love Island Suomi -ohjelma huipentui loistavaan finaalilähetykseen, jossa kauden pääpotin nappasivat ihastuttavat Salli ja Eeli. Toiselle sijalle ylsivät Krete ja Nico, kolmanneksi puolestaan Muhamed ja Niina

Lue lisää: Näin Muhamedille ja Niinalle kävi kameroiden sammuttua: "Epätodellinen olo"

Seiska tiedusteli heti finaalin jälkeen Kreteltä ja Nicolta, miten he aikovat jatkaa juttuaan ulkomaailmassa. Kumpikin vastasi puhelimeen iloisin mutta haikein mielin. 

Ohjelmassa nähtyjä unelmatreffejä parivaljakko vietti merellisissä tunnelmissa katamariinilla, jossa he keskustelivat kauden kulusta sekä yhteisestä tulevaisuudestaan. Aiheeksi nousi myös parin välit, joissa oli aluksi ongelmia.

- Kommunikaatio-ongelmamme johtui siitä, että en myöntänyt tunteitani ääneen. Sen vuoksi minusta tuli outo, minkä vuoksi Nicostakin tuli outo. Kumpikaan ei enää puhunut, Krete pohjustaa.

POIKAMIESLEIRI MULLISTI KAIKEN

Kauden muut parit ovat luonnehtineet merkittävimmäksi käänteeksi poikamiesleirin, jossa saaren naiset ja miehet erotettiin toisistaan. Myös Kretelle ja Nicolle se oli tärkeä muutos.

- Kun Nico lähti metsään miesten kanssa, tajusin omat tunteeni. Mutta hänen palatessaan hän ei enää halunnutkaan minua. En kuitenkaan muuttanut mieltäni missään vaiheessa. Nico sitten lopulta ihastui minuun, ja aloimme puhumaan asioista. Nyt meillä ei enää ole kommunikaatio-ongelmia, Krete summaa.

- Uskon, että kumpikin sai omaa aikaa poikamiesleirin aikana. Se oli oikeasti käännekohta, Nico painottaa.

Nicon mielestä parin välinen keskustelu sujuu nykyään jopa hyvin, ja Krete on samaa mieltä.

- Tappelemme jostain korttipelistä tai muusta. Tuntuu, ettemme keksi enää aiheita riidellä, joten riitelemme oikeasti ihan turhista jutuista, Krete nauraa.

Lue lisää: Love Island Suomen voittajat ovat tässä: "Ihan uskomatonta!"

Krete ja Nico

YLLÄTTÄVÄ DEITTIPAIKKA

Finaalin jälkeen pari painotti, etteivät he seurustele, mutta kumpikin sanoi olleensa hyvin vahvasti kiinnostunut toisesta. He haluavat testata, miten juttu luistaa ulkomaailmassa. Pari paljastaa, että heidän treffinsä järjestetään yllättävässä paikassa.

- Ne pidetään todellakin Mäkkärissä, Krete vannoo.

- Mutta ei tässä sen kummemmin olla treffejä suunniteltu, Nico tarkentaa.

DRAMAATTISIA KÄÄNTEITÄ

Suosikkipariksikin äänestetyn kaksikon oli vaikea käsittää, kuinka pidettyjä he ovat ohjelmassa olleet.

- Kun katsojat äänestivät meidät suosikkipariksi, ajattelin, että mitä hittoa. Se tuli ihan shokkina, Krete avaa.

- Tilanne oli se, että tuolla oli niin vahvoja pareja, ettei voinut yhtään arvata, ketkä pääsevät finaaliin, Nico miettii.

Krete sanoo olleensa varma, että Tatu ja Emilia olisivat päässet finaaliin saakka. Hän luonnehtii kauden käännettä dramaattiseksi.

- Silloin tuli järkytys, kun he lähtivät pois.

Lue lisää: Love Islandin Tatu ja Emilia paljastavat suhteensa tilan - muutto edessä

Krete ja Nico

Nico ja Krete halusivat haastattelun lopuksi kiittää heitä äänestäneitä ihmisiä. Suomeen paluun jälkeen pari on päivittänyt Instagram-tilejään ja vastaillut myös tarinat-osiossa faniensa kysymyksiin.

Lue lisää: Näin Rosa kommentoi jättäytymistään Love Islandista: "Se oli tosi rankkaa minulle!"