fbqLove Islandin Tatu ja Emilia paljastavat suhteensa tilan - muutto edessä | Seiska
Telkkari
07.10.2021 21:22
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: MTV3
Emilia ja Tatu
Love Islandin Tatu ja Emilia paljastavat suhteensa tilan - muutto edessä
Telkkari
07.10.2021 21:22
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: MTV3

Tatu, 22, ja Emilia, 21, lähetettiin kotiin Love Island Suomi -ohjelman tuoreessa jaksossa. Kauden alusta saakka mukana ollut kaksikko pötki kisassa pitkälle, mutta putosi juuri ennen ensi viikolla koittavaa finaalia.

- On tosi onnellinen ja rauhallinen olo. Vähän haikeaa on, kun sinne jäi tärkeitä ihmisiä vielä. Mutta toisaalta hekin ovat siellä enää muutaman päivän, Emilia summaa tuntojaan Seiskalle.
- Sain koko reissulta enemmän kuin mitä odotin. Nappisuoritus! Tatu heittää.

Lue myös: Kääk, mikä muisku! Emilian ja Tatun välit herättävät keskustelua Love Island -villassa – kehkeytyykö kaksikosta jotain suurempaa?

Tatu ja Emilia löysivät rakkauden saarelta juuri sen, mitä lähtivät sieltä hakemaan: itselleen sopivan kumppanin. Kumpikin hämmästelee sitä, miten ohjelman kautta olikin ihan oikeasti mahdollista löytää omia haaveita vastannut puolisoehdokas. Kaksikko nimittäin ihastui toisiinsa ja orastava suhde pistetään nyt koetukselle tosielämässä.

- Meidän suhteen tila on tällä hetkellä se, että me tapaillaan toisiamme emmekä tapaile muita, Tatu kiteyttää.

Tatu asuu Naantalissa ja Emilia Mikkelissä, joten välimatkaa toisen luo kertyy yli 350 kilometriä. Molemmilla on kuitenkin suunnitelmissa muutto uudelle paikkakunnalle.
- Helsinkiin muutto on molemmilla edessä. Toki olemme puhuneet myös saman katon alle muuttamisesta, mutta ainakin nyt alussa muutamme eri osoitteisiin, Emilia taustoittaa.

Emilian haaveissa on hakea opiskelemaan englanniksi kaupallista alaa ja työllistyä ulkomaille. Mallintöitä ja asentajan hommia paiskova Tatu ei ota paineita tulevaisuudestaan pääkaupunkiseudulla.
- Olen semmoinen tyyppi, etten osaa vielä varmaksi sanoa mitä teen, paljon on kuitenkin kaikkia ajatuksia vireillä, hän summaa.

Lue myös: Aleksi ja Saara sopivat tapaavansa myös Love Islandin jälkeen – Saara paljasti Seiskalle kuitenkin todelliset tunteensa: ”Ei mitään ihastumista!"

Ihannekumppani löytyi

Tatu kuvaili ennen saarelle asteluaan etsivänsä vierelleen spontaania heittäytyjää. Sellaisen hän löysi Emiliasta.
- Emppu on ihan täysin sellainen nainen, jota etsin: huumorintajuinen ja heittäytyvä persoona Kun minulta kysyttiin naisihannetta, sitä oli tosi hankala kuvailla. Olenkin sanonut, että kun sellainen sopiva on siinä edessä, niin sitten vain tiedän. 

Emilia taas kuvaili ennen saarelle menoaan unelmien miehensä olevan pitkä ja tumma. Hän oli aiemmin tapaillut lähinnä itseään vanhempia, noin 25¬-33-vuotiaita miehiä. Mutta sitten eteen astelikin Tatu.

- Niin se Tatu yllätti! Emilia naurahtaa.
- Meillä kohtaa niin hyvin arvot ja luonteet. Hän on luonteeltaan juuri sellainen, jota olen etsinyt. Tulin siihen lopputulokseen, että ulkonäöllä ei ole loppupeleissä väliä, kunhan viehättyy toisesta. Luonne on se, mikä merkitsee.

Kumpikaan ei ihan tosissaan olettanut, että tunteet roihahtaisivat tv-ohjelman kuvauksissa.

- Ei todellakaan ollut takaraivossa ennen ohjelmaan lähtöä, että näin voisi käydä. Ajattelin, että olen siellä maksimissaan pari viikkoa ja saattaa tulla joku pieni kiinnostus jotain kohtaan. Ei todellakaan enempää. Tämä koko juttu tuli ihan puskista, en olisi ikinä kuvitellut! Emilia äimistelee.

- Mulla on ihan sama homma. Totta kai toivoin kumppania, mutta en osannut odottaa tällaista. Iso positiivinen yllätys! Ja ihmettelen, että miten voi noin samankaltaisen ihmisen löytää tuollaisesta paikasta! Tatu hämmästelee.

Lue myös: Shokkiyllätys: Pudonnut saarelainen palaa Love Islandille puhumaan suunsa puhtaaksi: ”Hän tuli meidän väliimme” – avautuu Seiskalle rankasta kokemuksestaan!

Love Island Suomi mtv-palvelussa ja C Moressa maanantaista lauantaihin klo 20, AVAlla klo 21.
Voittajapari selviää finaalilähetyksessä ti 12.10.