fbq
Telkkari
19.09.2021 16:02
Teksti: Sari Nurmo|Kuvat: Timo Korhonen
Joel Hallikainen
Joel Hallikainen toivoo häviävänsä Syksyn sävelessä: Tästä tulee historiallinen kaksintaistelu
Telkkari
19.09.2021 16:02
Teksti: Sari Nurmo|Kuvat: Timo Korhonen

Tänä syksynä legendaarisessa Syksyn sävel -kilpailussa nähdään harvinaista herkkua, kun samana semifinaali-iltana lavalle nousevat isä ja poika eli Joel, 59, ja Eeli Hallikainen, 31.

– Tästä tulee historiallinen isän ja pojan kaksintaistelu. Olemme poikani kanssa samassa ohjelmassa, aivan eri maailmoista ja erilaisilla biiseillä. Koskaan en ole elämässäni toivonut niin paljon häviäväni kuin nyt toivon, Joel sanoo.

Debyyttialbumin vastikään tehnyt Eeli näki Syksyn sävelen parhaana mahdollisena mainoksena musiikilleen.

– En kyllä tiedä enää, miten suhtautua skabaan, kun isä on mukana. Lähtökohtaisesti ollaan kaikki samalla viivalla, ja loppupeleissä kuulijat ratkaisevat parhaimman biisin, Eeli toteaa.

– Eeli on hyvä lauluntekijä, ja se on tae, että elämä alalla jatkuu. Olen tosi iloinen hänen puolestaan, Joel Hallikainen sanoo.
– Eeli on hyvä lauluntekijä, ja se on tae, että elämä alalla jatkuu. Olen tosi iloinen hänen puolestaan, Joel Hallikainen sanoo.

Lue myös: Joel Hallikainen paljastaa pitkän liittonsa salat – yllättävä vinkki!

Ylpeä isä

Joelin ja Pia-vaimon viidestä lapsesta neljä suhtautuu musiikin tekemiseen intohimolla.

– Yksi siskoista soittaa huilua, mutta luulen hänen kunnianhimonsa olevan jossain toisaalla kuin musiikissa. Ja pitäähän perheessä olla joku, joka maksaa veroja ja tekee rehellistäkin työtä eikä tällaista hömpöttelyä, Eeli vitsailee.

Pitkän linjan muusikkona ja kansansuosikkina Joel korostaa Eelin raivanneen tiensä kisaan taidoillaan.

– Eeli on älykäs kaveri. Ei minun onnistu neuvoa häntä. Luulen, että hän on jo äidinmaidossa ja isän elämässä nähnyt, mitä tämä kaikki on. Eelin avu kisassa on, että hänen työnsä puhuu puolestaan, ja siitä olen ylpeä. Eelin tarina on vasta alkamassa, Joel kehuu.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »