fbq
Telkkari
16.11.2021 05:05
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Timo Korhonen, Discovery
Erna Husko
Fitnesskaunotar Erna Husko murtuu kyyneliin tv:ssä, taustalla vaiettu aihe: "Ahdistaa niin paljon"
Telkkari
16.11.2021 05:05
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Timo Korhonen, Discovery

Somevaikuttaja-fitnessmalli Erna Husko, 24, kertoo tuoreessa Fitnesspäiväkirja 2022 -sarjan jaksossa omista kokemuksistaan julkisuuden varjopuolista.

Ernalla on Snapchatissa ja TikTokissa yhteensä yli 3 miljoonaa seuraajaa. Hän on aiemminkin kertonut, että yli-innokkaat fanit ovat vaikuttaneet hänen ja läheisensä arkeen.

Somevaikuttaja avaa aihetta ollessaan ilta-ajelulla Helsingissä. Hän ihailee ensin kauniita maisemia, mutta huomaa yllättäen nuorisoporukan, joka lähestyy häntä.

- Tuolla on jotain ihme örveltelijöitä. Olen mielestäni aika rohkea siinä mielessä, että tulen yksin katselemaan auringonlaskua. Se ei välttämättä ole niin itsestäänselvä asia, hän pohdiskelee. 

Lue myös: Vau! Peppukuningatar Erna Husko läväytti huikeat ennen ja jälkeen -alusvaatekuvat someen: "En voi muuta kuin olla ylpeä" - katso!

Erna on tilanteessa silminnähden huolestunut. 

- Nyt tuolta tulee nuoria. Haluaisin laittaa tämän (kameran) kiinni. Minua pelottaa aina, jos näen jotain nuoria. En tiedä, se ahdistaa niin paljon. 

Fanit vainoavat 

Hän kertoo viettävänsä hyvin harvoin aikaa yksin julkisella paikalla.

- Aina kun olen, niin tulee todella ahdistunut fiilis koska olen kokenut tosi vaikeitakin hetkiä tämän julkisuuden kanssa, Erna sanoo.

Lue myös: Paljaat pakarat pilkistävät pinnan alta! Peppukuningatar Erna Husko hekumallisen kauniina – katso kuuma kylpykuva

Ernan mukaan fanien käytös on viime vuosina ollut jopa törkeää. Jotkut ovat ilmestyneet somevaikuttajan kotiovelle, ja häntä on myös seurattu usein.

- Ei ole kivaa jos autolla jahdataan. Julkisuuden varjopuolet ovat niin paskaa. Niistä ei puhuta enkä tiedä, tapahtuuko se kenellekään muulle, Erna pohtii itkien. 

- Miksi pitää elää sellaisessa pelossa, etten pysty kävelemään kaupungilla, joka on ihan normaali asia. 

Fitnesspäiväkirja 2022 -sarjasta julkaistaan kolme jaksoa tiistaisin discovery+-palvelussa.