Katso kuvat!

Uudet Maajussit tulevat! Katso tästä esittelyt uusista rakkautta etsivistä Maajussille morsian -ohjelman maajusseista

Telkkari | 07.03.2021 16:32

Maajussille morsian -ohjelma starttaa jo 14. kauden MTV3-kanavalla syksyllä. Nyt on kuitenkin kevään kunniaksi aika tutustua maajusseihin maanantaina 8.3. klo 20 alkaen esitettävän esittelyjakson muodossa. Ohjelman juontajana ja maajussien rakkauden etsinnän apurina jatkaa tuttuun tapaan Vappu Pimiä. Heti ohjelman esityksen jälkeen avautuu mahdollisuus kirjoittaa maajusseille.

Uudella kaudella rakkautta etsii viisi maajussia ja kolme maajussitarta. Heidän kanssaan tutustutaan monipuolisesti mahdollisuuksiin olla maaseudulla yrittäjä. Mukana on perinteisiä viljatilallisia kuin ravintoloitsijaa ja hevosyrittäjää. Ikähaarukka maajusseilla tällä kaudella on 20-50 vuotta ja he asuttavat Suomen maata aina Kuopiosta Vihtiin ja itäisestä Lemistä Länsi-Suomen Kauvatsaan. Osa heistä etsii rakkautta ensimmäistä kertaa ja toiset taas toivovat löytävänsä vielä kerran jonkun, jonka kanssa jakaa loppuelämän ilot ja surut.

Vapulle jo viides kausi

Tulevan kauden juontajalle Maajussille morsian -kausi on jo viides.

Lue myös: Maajussille morsian -ohjelmasta toisensa löytäneet Nina ja Johan muuttivat pikavauhtia yhteen – katso video yhteiselosta!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vappu Pimiä (@vappendaali)

Olen tosi innoissani siitä, että saan edelleen olla tekemässä ohjelmaa, joka on saattanut niin paljon ihmisiä yhteen. Rakkaus on ihmisen perustarve ja perusarvo, ja Maajussille morsian -ohjelmassa ollaan rakkauden asialla ja aitojen asioiden äärellä. Ohjelmaan osallistuvat lähtevät mukaan oikeasti sillä mielellä, että he haluavat löytää vierelleen sen loppuelämän kumppanin, ei vain yhden illan sutinaa. Niitä loppuelämän kumppaneita onkin kuluneilla kausilla löytynyt ja maajussivauvoja ja -avioliittoja on tullut. Viime kaudella Miia ja Kimmo löysivät ohjelman kautta toisensa ja elävät ja tekevät nyt töitä yhdessä, Vappu kertoo ohjelman tiedotteessa.

Maajussien esittelyt 

Patrik, 20, Pennala (Orimattila)

Pennalasta kotoisin oleva Patrik on nuori ja hymysuinen viljatilallinen, jonka päivät koostuvat viljan viljelystä ja koneurakoinnista. Isä on mukana tilanhoidossa, mutta sukupolvenvaihdosta jo suunnitellaan. Patrik asuu isovanhempiensa vanhassa talossa ja remontoi sitä muun ohella mieleisekseen.

Maajussi-Patrik
Patrik harrastaa metsästystä ja ampumaurheilua. Ampumaharrastuksen Patrik on saanut verenperintönä, sillä hänen äitinsä on olympiavoittaja Satu Mäkelä-Nummela. Kavereita ja sukulaisia pyörii Pennalassa ympärillä runsain mitoin, joten aika ei käy Patrikilla pitkäksi. Kesäisin Patrik viettää aikaansa myös veneilyn parissa.

Lue myös: Maajussille morsian -pariskunta Miia ja Kimmo vuokrasi tilan koomikko Niko Kivelältä – ”Elämme omavaraisesti”

Nuori Patrik toivoo löytävänsä ihmisen, jonka kanssa voisi yhdessä ottaa ensimmäisiä askeleita rakkauden ja seurustelun saralla ja joka jakaisi samanlaisia kiinnostuksen kohteita.


Kalle, 28, Sastamala

Leppoisa Kalle Sastamalasta pyörittää neljännessä polvessa sukunsa vanhaa maatilaa. Tilalla on kasvinviljelyä ja metsää, mutta tila on sen verran pieni, että Kalle työskentelee tilalla osa-aikaisesti ja toimii päivätyönään diplomi-insinöörinä sairaalakalusteita valmistavassa yrityksessä. Kalle asuu isänsä vanhassa kauniissa kotitalossa, jota remontoi huolellisesti vapaa-ajallaan.

Maajussi-Kalle
Kalle harrastaa monenlaista urheilua, muun muassa jääkiekkoa, tennistä, padelia ja lenkkeilyä. Kalle rakastaa myös vaeltamista ja tekeekin säännöllisesti reissuja Pohjois-Suomen kauniisiin vaellusmaisemiin.
Rinnalleen Kalle toivoo löytävänsä luotettavan kumppanin, jonka kanssa voisi jakaa niin arjen kuin vapaa-ajan sekä myös tulevaisuudessa perustaa perheen.


Stiina, 23, Pajulahti (Kuopio)

Stiina on pirteä ja määrätietoinen nuori yrittäjä, joka pyörittää hevostilaa Kuopion suunnalla. Stiinalla on suuret suunnitelmat tilan kehittämiseen ja lähiaikoina tilalle onkin tulossa myös emolehmiä. Päättäväinen ja työtä pelkäämätön Stiina osti tilan aikanaan isoäidiltään ja laittoi käytännössä tyhjästä pystyyn kaiken toiminnan, jolla nykyään itsensä elättää.

Maajussi-Stiina
Maaseudulla viihtyvän Stiinan päivät kuluvat aamusta iltaan eläinten parissa ja eläimet ovatkin hänelle kaikkea koossa pitävä voima. Vapaa-ajallaan Stiina toki tapaa myös ystäviään.

Lue myös: Sähkömies Kimmon kanssa yhteen muuttanut Maajussi-Miia tulevista häistä: Ei kannata alkaa hengitystä pidättelemään niitä odotellessa

Stiina etsii rinnalleen välittävää, huolehtivaa ja toimeliasta kumppania, joka jakaisi tilan arjen ja jonka kanssa aina liikkeessä oleva Stiina malttaisi välillä pysähtyä ihan vain olemaan yhdessä. Stiina haaveilee myös perheen perustamisesta, joskus sitten tulevaisuudessa. 


Pasi, 42, Uro (Luumäki)

Luumäellä asuva Pasi on maanrakennusalan yrittäjä ja maatilallinen. Tilalla on peltoa ja metsää ja oman tilan töiden lisäksi Pasi auttelee myös naapurin lihakarjatilalla, kun muilta hommiltaan ehtii. Pasilla on kolme kouluikäistä tytärtä, jotka viettävät aikaa isällään joka toinen viikonloppu.

Maajussi-Pasi
Pasi on rento kaveri, joka keksii vapaa-ajallaan kavereiden kanssa humoristisia tempauksia kuten ajaa palju traktorin lavalla torille ja kylpeä siellä tai järjestää omalla tilallaan moukarinheittokisat. Vekkulimaisesta suhtautumisesta elämään kielii sekin, että Pasi on muuntanut tilalla olevan vanhan hevostallin tyttärien keppihevostalliksi. Sieltä löytyy kaikki pilttuista pesupaikkaan ja esteradasta syöttökaukaloon, ihan kuten oikeassakin hevostallissa. Vapaa-ajallaan Pasi tykkää myös käydä lavatansseissa.

Pasi etsii ikäistänsä kumppania, jolla saa olla jo lapset tehtynä. Pasi kaipaa suureen taloonsa lisää vilskettä ja mukavaa, pilke silmäkulmassa elämään suhtautuvaa keskustelukumppania.


Clarisse, 43, Huhmari (Vihti)

Vihdin Huhmarissa pientilallaan asustelee Clarisse kolmen lapsensa kanssa. Päivätyönään viherrakentajana ja puutarhurina toimivan Clarissen pitkäaikainen haave on ollut oma tila, jossa voisi harjoitella omavaraisuutta ja yrittämistä. Haave kävi toteen muutama vuosi sitten, ja nyt tilalla viljellään erilaisia kasviksia, harjoitetaan mehiläisten hoitoa ja kasvatetaan kanoja. Clarisse kehittää tilaansa koko ajan eteenpäin ja pyrkii tulevaisuudessa tienaamaan elantonsa pelkästään yrittäjänä.

Maajussi-Clarisse
Clarissen äiti on suomalainen ja isä ranskalainen ja hän onkin asunut suuren osan elämästään Pariisin seudulla. Kaupungin vilskeestä Clarisse ei kuitenkaan juuri välitä, vaan viihtyy paremmin maaseudun rauhassa. Vapaa-aikakin kuluu pitkälti tilan touhujen parissa ja kahden lapsen kanssa puuhaillessa.

Lue myös: Maajussi-Miian ja sähkömies Kimmon rakkausonni: Riitelemme kotitöistä!

Lämminhenkinen ja temperamenttinen Clarisse toivoo löytävänsä rinnalleen puolison, jonka kanssa voisi jakaa koko elämänsä ja jonka kanssa arvot kohtaisivat. 


Jaana, 47, Kauvatsa

Kokemäen seudulta löytyy spontaani ja suurisydäminen Jaana, joka toimii päivisin ompelijana puolustusvoimilla ja sen lisäksi pyörittää iltaisin ja viikonloppuisin omaa ravintolaansa vanhalla maatilallaan. Jaana perusti ravintolansa muutama vuosi sitten ja on onnellinen siitä, että uskalsi aikanaan heittäytyä seikkailuun, sillä ravintola on pärjännyt mukavasti.

Maajussi-Jaana
Jaanalla on kolme aikuisuuden kynnyksellä olevaa lasta, joten elämässä on vapautunut aikaa toteuttaa itseään ja etsiä uusia seikkailuja. Jaana onkin kiinnostunut monenlaisista asioista kuten maalaamisesta, burleskista, kilpapyöräilystä ja vaikka mistä, mutta ihan kaikkea ei kuitenkaan yhdessä elämässä ehdi tekemään.

Lue myös: Johan Porkkalaa ei kelpuutettu Maajussille morsian -finalistiksi – löysi kuitenkin Nina-rakkaansa tv-ohjelmasta: ”Halusin selvittää, ettei hän ole vain julkisuuden perässä”

Jaana haaveilee löytävänsä loppuelämän kumppanin ja on avoin monenlaisille parisuhteille. Tärkeintä on, että toinen on hyvä tyyppi ja sydän on paikallaan.


Matti, 50, Lemi

Lemillä tilaansa asustava Matti on perunanviljelijä jo kolmannessa sukupolvessa. Perunaa lähtee Matin tilalta myyntiin kauppoihin, mutta lisäksi hän myy itse perunoita päivittäin Lappeenrannan torilla.
Vapaa-ajallaan Matti harrastaa metsästystä. Luonnossa liikkuminen tuo hyvää vastapainoa kiireisen viljelijän arkeen. Matti harrastaa myös lavatansseja ja joka vuosi hän pitää huolen, että kesälomaa saa pidettyä sen verran, että ehtii Seinäjoen Tangomarkkinoille.

Maajussi-Matti
Matti toivoo löytävänsä kumppanin, joka toisi tupaan lämpöä ja elämään tarkoitusta työn vastapainoksi. Matin haaveena olisi myös vielä ”vanhoilla päivillä” saada perheenlisäystä.


Juuso, 32, Salo

Salolainen Juuso on maanviljelijä, jonka tilalla viljellään sokerijuurikasta ja viljaa. Juuso on jo neljännen sukupolven asukas tilalla, johon kuuluu peltojen lisäksi myös metsää. Juuso ajelee toisinaan myös rekkaa, kun tilan töistä jää aikaa. Maanviljelijän työ sopii hyvin Juusolle, sillä työt voi aikatauluttaa itse ja olla oman elämänsä herra.

Maajussi-Juuso
Rauhallisen ja leppoisan Juuson vapaa-aika kuluu luonnossa oleillessa ja kavereita tavatessa. Isoon taloon ja pihapiiriin mahtuisi kavereiden lisäksi myös oma perhe.

Juuso toivoo löytävänsä yrittäjähenkisen, eläinrakkaan ja maaseudulla viihtyvän puolison, jonka kanssa voisi elää ihan tavallista elämää. Juuso haaveilee myös perheenlisäyksestä, mutta puolisolla voi olla lapsia jo ennestäänkin.

Maajussien ja maajussittarien tarkemmat esittelyt: mtv.fi/maajussillemorsian 
Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös: Tässä ovat uudet Maajussille morsian – tähdet: nämä maajussit etsivät rakkautta tositarkoituksella!

Teksti:Ida Herranen
Kuvat:MTV3, Pasi Murto, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!