fbq
Telkkari
19.10.2021 18:30
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Nelonen
BB-Lasse
BB-talossa ilmiriita! Lasse ja Taavi toistensa kimpussa: "V*ttu, sä et tiedä mun kropasta yhtään mitään"
Telkkari
19.10.2021 18:30
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Nelonen

Viikko on alkanut Big Brother -talossa fyysisiä suorituksia vaativilla tehtävillä. Asukkaat ovat kisanneet Titaanien taistossa, jossa he ovat myös pareittain liikuttaneet raskasta kelkkaa pihamaalla sijaitsevaa rataa pitkin ansaitakseen kauppasekunteja.

Lue myös: Televisiossa romahtanut BB-Katja rikkoi hiljaisuuden – tästä syystä vehtasi Pekan kanssa

Viime viikolta asti jatkunut kahtiajako joukkueisiin on asukkaiden mielestä muuttanut talon dynamiikkaa. Talon muuttunut tilanne on nostattanut harmitusta, eikä kahnauksiltakaan ole vältytty. Viime viikolla sinisen joukkueen Taavi ja Lasse nahistelivat perunan valmistuksesta, mutta saivat sanaharkkansa sovittua hyvässä hengessä. Nyt kaksikko on jälleen riitautunut.

Kina alkoi ulkona radan luona, kun Lasse kertoi yläkroppansa olevan kipeä. Kelkan työntämisen sijasta hän mieluusti vetäisi sitä, sillä silloin se ottaisi vain jalkoihin. Miehen mielestä hänen ei ollut järkeä rasittaa jo valmiiksi kipeää ja väsynyttä yläkroppaansa, sillä hän tulee kisaamaan myöhemmin voimia vaativassa joukkuekilpailussa.

Taavi: Lopeta se lässyttäminen

Joukkueen kapteeni Taavi oli eri mieltä. Hän muistutti, että jokaisen täytyy työntää kelkkaa. Lasse yritti selittää omaa kantaansa uudestaan, mutta Taavi keskeytti hänet.

- Lopeta se koko ajan lässyttäminen ja tee sitä, mitä muutkin täällä tekee. Koko ajan vain syitä etsimässä, miksi sun ei tarvitsisi työntää. Nyt työnnä, Taavi tokaisi tiukasti.

Lue myös: Mitä ihmettä! Ex-BB-rakastavaiset Tuuli Vuokola ja Tero Savikuja yhdessä ulkomailla - paljonkertovat kuvat: "Välimme ovat lämmenneet"

- Pitää pärjätä myös noissa toisissa kisoissa, tajua se, Lasse latasi takaisin.

Taavi vakuutti tajuavansa, mutta oli sitä mieltä, että kaikkien oli silti tehtävä yhtä paljon. Hän sanoi, että kapteenin tehtävä oli piiskata liikkeelle myös ne, jotka eivät tee töitä saman verran kuin muut.

bb_lasse_taavi_nelonen

Tämä sai Lassen ärsyyntymään silmin nähden. Mies totesi sarkastisesti, että hänhän tosiaan ei tee mitään.

Kelkkaa liikuttavien vuoron vaihtuessa Lasse asettui vetämään sitä, ja Taavi jäi istumaan katokseen hiljaisena.

Kelkan työntäjien vuoro vaihtui jälleen, mutta Lasse jatkoi vetämistä useamman kierroksen ajan. Lukuisien kierrosten jälkeen Taavi totesi, että Lassen tilalle vetämään pitäisi saada joku muu.

- Mieluummin mä teen tätä kuin kuuntelen valitusta. En mä jaksa kuunnella sitä kitinää, etten mä tee mitään, Lasse huikkasi takaisin.

Kun Lasselle huomautettiin kisan alkavan mahdollisesti piankin, sanoi hän vetävänsä vaikka kisaan asti, sillä ei jaksanut kuunnella valituksia uudestaan.

- Tehköön mitä haluaa. Kun ei se halua kuunnella, Taavi totesi kyllästyneenä.

Myös Melody otti kantaa miesten nokitteluun. Nainen sanoi, ettei kyse ollut siitä, vaan oman kehon kuuntelusta. Kierrokselta palaava Lasse komppasi Melodya, muttei kuitenkaan suostunut menemään tauolle muiden suostutteluista huolimatta. Taavi totesi, että hyvinhän, se Lassen kipeä kroppa jaksaa vetää kelkkaa, ja riita leimahti jälleen ilmiliekkeihin.

- V*ttu, sä et tiiä mun kropasta yhtään mitään, Taavi! Lasse huusi tuohtuneena.

Melody rauhoitti tilanteen

Melody yritti rauhoitella tilannetta ja pyysi Lassea lepäämään.

Tilanne ei kuitenkaan ottanut laantuakseen.

Lassea ärsytti, ettei Taavi kuunnellut häntä tai ottanut hänen lihaskipujaan huomioon tehtävää organisoidessaan. Myös väitteet hänen laiskuudestaan ärsyttivät Lassea. 

Riita eskaloitui entisestään. 

Melody yritti toimia erotuomarina Lassen ja Taavin välillä, ja lopulta Melody saikin Lassen tauolle, minkä seurauksena pitkään jatkunut välienselvittely hiipui hetkeksi. Tunnelma Lassen ja Taavin välillä oli kuitenkin pitkään räjähdysherkkä, ja jälkipuinnit erillään jatkuivat puolin ja toisin.

BB 24/7 -tapahtumia voit seurata Ruutu+-palvelussa.

Laura R aiheutti Big Brother -tuotannolle haasteita - mikki päällä suihkuun!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »