fbq
Kotimaa
14.10.2021 14:02
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Teron albumi
Tuuli Vuokola ja Tero Savikuja
Mitä ihmettä! Ex-BB-rakastavaiset Tuuli Vuokola ja Tero Savikuja yhdessä ulkomailla - paljonkertovat kuvat: "Välimme ovat lämmenneet"
Kotimaa
14.10.2021 14:02
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Teron albumi

(Kuvassa Tuuli ja Tero Big kuvattuna yökerhossa Big Brotherin jälkeen vuonna 2009.)

Big Brother Suomi 2008 -kaudelta tutut Tuuli Vuokola, 36, ja Tero Savikuja, 41, ovat kaikessa hiljaisuudessa olleet yhdessä viime viikonloppuna Maltalla.

Energinen kaksikko tutustui BB-talossa, ja etenkin heidän peitonheiluttelunsa tulivat katsojille tutuksi.

Pariskunnan suhde jatkui tosi-tv-kameroiden ulkopuolella vielä muutaman kuukauden ajan, ennen kuin se päättyi katsojien harmiksi.

Eron syyksi Tero mainitsee, ettei heillä ollutkaan riittävästi yhteistä kemiaa. Tuuli asui Tampereella ja Tero Helsingissä. Eron jälkeen Tero on asunut useita vuosia eri puolilla maailmaa.

Lue myös: Lempi roihuaa! BB-Tero Savikuja rakastui mystiseen mauritiuslaiseen kaunottareen ja teki hurjan muodonmuutoksen - katso kuvat!

Tuulin yllätysmatka Teron luokse

Moni hieraisikin silmiään nähtyään Facebookissa yhteiskuvia Tuulista ja Terosta. Heidän viime tapaamisestaan onkin vierähtänyt jo kymmenisen vuotta.

Lue myös: Suutelematta Big Brother -talossa seksiä harrastanut Tero tavoittelee Bachelorette-Jennyn sydäntä - muhinoi myös Henna Kalinaisen kanssa! Katso kuvat!

– Muisteltiin juuri Tuulin kanssa, että viimeksi olemme pikaisesti jossain törmätty vuonna 2012. Elo-syyskuun vaihteessa aloimme puhua jälleennäkemisestä, ja eipä siinä kauaa kestänyt, kun Tuuli tilasikin lentoliput ja hyppäsi koneeseen, Seiskan tavoittama Tero kertoo puhelimitse.

Tuuli saapui Teron luokse viime viikon perjantai-iltana (8.10.) ja matkasi takaisin koti-Suomeen tiistaina.

– Oli aika legendaarinen jälleennäkeminen! Oli ihan helvetin hauskaa. Toimin Tuulille turistioppaana, ja samalla näin itsekin uusia paikkoja. Oli aivan loistava vierailu, ja olipa hän vielä ensimmäinen vieras, joka kyläili luonani, Tero hehkuttaa.

tuuli ja tero
Tuuli Vuokola ja Tero Savikuja ovat löytäneet jälleen toisensa kymmenen vuoden jälkeen. Tuuli vieraili Teron luona lomamatkalla Maltalla.

Eräretkeilyä ja jumppaa

Kaksikko vieraili Vallettassa ja muissa kaupungeissa. Ohjelmassa olivat tietysti hiekkarannat. Tero vei Tuulin eräretkellekin, eivätkä he jättäneet myöskään Teron kämpän kuntosalilaitteita pölyttymään.

– Lisäksi kokkailin Tuulille, ja näytin hänelle suosikkikiinalaisravintolani. Pitsallakin käytiin. Kotikeittiössäni ei tällä kertaa ollut kyllä nakkikeittoa tarjolla, mutta tein vegeruokaa, kasvissyöjänä viime aikoina profiloitunut Tero mainitsee.

– Tuuli kyllä tykkäsi kasvispöperöistäni, tai ainakin vakuuttavasti uskotteli niin, Tero lisää nauraen.

Kaksikko pelasi myös biljardia, jossa Tuuli vei pidemmän korren.

– Hän oli niin huono, että minulla meni pasmat sekaisin nauraessa. Mutta onnittelut hänelle!

Tuuli ja Tero innostuivat kaiken ohessa muistelemaan menneitä ja katsomaan vanhoja videoita.

– Naurettiin todella paljon. Tuuli on todella hyvä tyyppi! Tullaan nykyisin paremmin juttuun kuin aiemmin. Voisi sanoa, että välimme ovat lämmenneet.

tuuli ja tero
Kaksikko oli pukeutunut toistensa nimikkopaitoihin. -Teetin nämä heti kun kuulin, että Tuuli on tulossa kyläilemään, Tero naureskelee.

Janottaako siis vanha suola?

– Öö (naurua). Ihan kavereita ollaan, mutta toivottavasti yhdessä reissaaminen saa jatkoa. Tullaan kyllä paljon paremmin nykyään juttuun kuin koskaan aiemmin. Todella hienoa, että eksät voivat olla vielä hyviä kavereita, Tero iloitsee.

Tuuli ja Tero muistetaan Big Brother -kaudelta 2008

Lue myös: Muistatko BB-Teron? Sai törkeitä uhkailuja ja elää nyt maanpaossa luolamiehenä - katso kuvat!