Paratiisihotelli

Antti tekee täysin yllättäen röyhkeän peliliikkeen Paratiisihotelli Suomessa - muut sinkut järkyttyvät: "Siihen ei voi luottaa millään"

Telkkari | 27.07.2021 12:58

Paratiisihotelli Suomen 19. jaksossa yksi sinkuista saavat mahdollisuuden edetä suoraan finaaliin.

Oikotie ohjelman loppuhuipennukseen vaatii kuitenkin uhrauksen, sillä kilpailija joutuu pudottamaan oman parinsa päästääkseen suoraan finaaliin.

Parit astelevat eri puolille sermejä, ja juontaja Alma Hätönen ilmoittaa, että heillä on kaksi minuuttia aikaa päättää, haluavatko he lähettää parinsa kotimatkalle.

Lue myös: Mitäh?! Paratiisihotellissa ennennäkemätöntä seksihurjastelua - neljä sinkkua intoutuu lempimään: "Vähän peitto heilui!"

Jos sinkku haluaa pudottaa parinsa, pitää hänen nostaa kädellään ylös musta huivi, joka heille on äskettäin annettu. 

- Vain ensimmäinen uhraus huomioidaan. Eli vain yksi teistä saa koskemattomuuden ja paikan finaalissa, Alma toteaa.

Antti päättää uhrata parinsa Katrin, ja nostaa huivin ylös heti alkuun. Kukaan muu sinkuista ei halua pudottaa pariaan.

Lue myös: Paratiisihotelli-ohjelmasta syttyi kiusaamiskohu: Tildaa haukuttiin törkeästi läskiksi ja virtahevoksi - tuotanto puuttui: "Osa pahoitteli muodon vuoksi!"

Paratiisihotelli Suomi Antti Katri

Pudotus järkyttää muita osallistujia

Alma ilmoittaa ajan päättymisestä, ja parit astelevat esiin. Katri katselee heti Anttia, ja ymmärtää joutuvansa jättämään Paratiisihotellin.

Antti vetoaa siihen, että Katrin eilisillan peliliike oli syy siihen, miksi hän päätti pudottaa naisen. Eilisen pariseremonian aikana Katri päätti astella Antin taakse, ja valitsi hänet parikseen. 

Lue myös: Jatkuvasti jörninyt Antti pettyy - Ella antaa naisia kaataneelle pelimiehelle pakit peiton alla Paratiisihotellissa!

Katrilla oli immuniteetti, joka tarkoitti sitä, ettei kukaan muu sinkkunaisista ei voinut valita parikseen Antin. Peliliikkeen seurauksena Josefina sai lähtöpassit ohjelmasta.  

Tilda on todella järkyttynyt pudotuksesta. Katri kuitenkin hymyilee ja suuntaa hyvästelemään muut sinkut. Hän halaa ensin Tildaa. 

Kdavid kertoo epäilleensä, että Antti tulee pudottamaan Katrin.

- Olin aika varma, mutta silti epäilin, että Katri pidetään mukana hotellissa. Antti on Antti, siihen ei voi luottaa millään, Kdavid toteaa.

Lue myös: Paratiisihotelli Suomen tuoreella asukkaalla rikostuomio: kuningas-David kärähti kortitta ajosta!

Paratiisihotelli Suomi kokonaisuudessaan Ruutu+-palvelussa.

Paratiisihotelli Suomi Antti Katri
Teksti:Monica Ollas
Kuvat:Nelonen, Lars Johnson
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!