fbq
Telkkari
20.07.2021 21:19
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Nelonen, Lars Johnson, Instagram
Tilda Rinne
Paratiisihotelli-ohjelmasta syttyi kiusaamiskohu: Tildaa haukuttiin törkeästi läskiksi ja virtahevoksi - tuotanto puuttui: "Osa pahoitteli muodon vuoksi!"
Telkkari
20.07.2021 21:19
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Nelonen, Lars Johnson, Instagram

Paratiisihotelli Suomen uusimmalla kaudella on nähty paljon seksin harrastamista ja juonittelua. Viime viikolla ohjelmasta nousi kohuksi raju kiusaaminen, jonka keskiössä on neljännessä jaksossa hotelliin saapunut Tilda.

Lue myös: Mitäh?! Paratiisihotellissa ennennäkemätöntä seksihurjastelua - neljä sinkkua intoutuu lempimään: "Vähän peitto heilui!"

Muiden suhtautuminen Tildaan ei ole ollut kaikista positiivisinta ja tilanne on eskaloitunut jakso jaksolta. Viime viikon jaksoissa esimerkiksi Namu haukkui Tildaa käyttäen sanoja ”saatanan virtahepo” ja ”läski”.

Tilda kertoo nyt Seiskalle yllättyneensä siitä, kuinka henkilökohtaisuuksiin viime viikon jaksoissa mentiin.

- Olin viime viikolla yhden päivän aika hiilenä asiasta. Olin vähän tunnehöyryissä äänittäessämme Paratiisihotellin ensimmäiseltä kaudelta tutun Johnnyn kanssa Pakansekoittajat-podcastiamme juuri, kun olin nähnyt pahimmat kommentit sisältäneen jakson. Tuli sitten itsekin podcastissa sanottua jotain sellaista, mitä ei ihan ajatellut loppuun asti.

 

Kaikki pahoittelut eivät vakuuta

Tildan tilanne hotellissa helpottui tuotannon puututtua asiaan. Tildaa törkeästi haukkunut Namu ja muutkin osallistujat pyysivät anteeksi sekä jo hotellissa että porukan palattua Suomeen.

- Suurin osa anteeksipyynnöistä ja pahoitteluista ovat varmasti olleet vilpittömiä, mutta osa on ehkä pahoitellut vain muodon vuoksi, Tilda pohtii.

Lue myös: Paratiisihotelli Suomen asukkaalla rikostuomio: kuningas-David kärähti kortitta ajosta!

Tällä viikolla nähdyissä jaksoissa Tildan olo hotellissa oli jo helpottunut, mutta tunnelma jaksoissa ei kuitenkaan ole ollut paras mahdollinen. Hotellissa vallitsee nimittäin vahva kahtiajako kahden ryhmittymän välillä.

Tilda itse pelasi samassa liitossa Taran, K Davidin ja Fasun kanssa. 

- Olimme tuossa vaiheessa jo todella väsyneitä, olimme kuitenkin juhlineet melkein pari viikkoa putkeen. Yritin ainakin itse bileissä viettää kuitenkin aikaa myös oman liittoni ulkopuolella olleiden asukkaiden kanssa ja unohtaa pelaamisen edes hetkeksi, Tilda kertoo.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »