fbq
Mitäh?! Paratiisihotellissa ennennäkemätöntä seksihurjastelua - neljä sinkkua intoutuu lempimään: "Vähän peitto heilui!" | Seiska
Telkkari
06.07.2021 13:05
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Nelonen, Lars Johnson
Paratiisihotelli Suomi
Mitäh?! Paratiisihotellissa ennennäkemätöntä seksihurjastelua - neljä sinkkua intoutuu lempimään: "Vähän peitto heilui!"
Telkkari
06.07.2021 13:05
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Nelonen, Lars Johnson

Paratiisihotellin uusimmassa, tänään tiistaina (6.7.) julkaistussa jaksossa peittoa heilutetaan todella urakalla, kun maailman kauneinta asia tapahtuu asukkaiden välillä kahteen eri kertaan.

Viime jaksossa hotelliin palannut Katri meni nukkumaan aiemman seksipartnerinsa Antin kanssa, mutta tuolloin he eivät kuitenkaan päätyneet harrastamaan lemmenleikkejä.

Tässä jaksossa Antti pääsee taas lempipuuhansa pariin, kun hän päätyy vällyjen väliin Ellan kanssa. Antti ja Ella ovat ehtineet harrastaa seksiä aiemmissakin jaksoissa.

- Antin kanssa vähän peitto heilui, Ella kertoo hieman naureskellen.

Peitto näyttää kuitenkin heiluvan enemmän kuin vähän, sen verran nopeatempoista touhu on.

Lue myös: Jatkuvasti jörninyt Antti pettyy - Ella antaa naisia kaataneelle pelimiehelle pakit peiton alla Paratiisihotellissa!

Paratiisihotelli-Antti
Antilla riittää vientiä hotellissa.


Ella ja Antti eivät kuitenkaan ole ainoita lemmenleikkien harrastajia, vaan toisessakin makuuhuonessa on vipinää.

Aiemmin dramaattisia vaiheita kokeneet Markus ja Josefina lähentyvät jälleen jakson bileissä, ja lopputuloksena onkin saman peiton alle päätyminen yhdessä.

- Ei siinä mitään kummempaa, hiukan sisäreittä siliteltiin, Markus tarinoi.

Markus ja Josefin
Markus ja Josefina päätyivät jälleen toistensa kanssa kiihkeisiin tunnelmiin.

 

Toisaallakin heiluu

Jälleen kerran jaksossa näytetty sessio luo kuvaa jostain suuremmasta kuin mitä asukkaat itse kameroile myöntävät. Josefina tosin taitaa paljastaa omassa haastattelussaan, mitä todella tapahtui.

- Noh, kaikenlaista tapahtui. Peitto ehkä heilui vähäsen pari kertaa, Josefina kertoo kainostellen.

Lue myös: Järkyttävä huutoriita Paratiisihotelli Suomessa! Markus pelaa Josefinaa kuin pelinappulaa - saa naisen raivon niskaansa: "Oletko v*tun tosissasi?!"

Myös muilla hotellin asukkailla on kiihkeää menoa. Katri ja Jemina asettuvat suureen parisänkyyn Timon ja Namun väliin. Naiset suutelevat toisiaan ja etenkin Timo vaikuttaa innostuneelta tästä asiasta.

- Mä voisin olla vaikka kaikkien kanssa täällä, Timo naureskelee.

Timo, Josefin, Jenna ja Namu
Tässä sängyssä riitti tungosta.