fbq
Telkkari
01.12.2021 10:31
Teksti: Jasmin Vainio|Kuvat: Seiskan arkisto
Rita ja Aki Manninen
Aki Manninen palaa televisioon - avaa taloustilanteensa yleiseen keskusteluun
Telkkari
01.12.2021 10:31
Teksti: Jasmin Vainio|Kuvat: Seiskan arkisto

Helmikuussa alkavassa Rikkaat ja rahattomat -ohjelmassa osa kokee vaikeuksia elää pienellä viikkobudjetillaan, osalla tuottaa ongelmia puolestaan se, mihin saavat jättimäisen budjetin tuhlattua.

Lue myös: Topi Sukarin Nadja-vaimo harmistui kohutusta Rikkaat ja rahattomat -ohjelmasta – ”En olisi halunnut vastakkainasettelua!”

Ohjelmassa Rkkaat ja rahattomat vaihtavat elämiään ja lompakkojaan viikoksi. Rikkaat ja rahattomat haastaa osallistujat miettimään rahaa ja sen tuomaa onnellisuutta. 

Rikkaat kokevat vaikeuksia selvitä pienellä viikkobudjetillaan, kun taas rahattomat eivät käsitä, mihin ihmeeseen jättimäisen budjetin saa tuhlattua. Ennakkoluulot hälvenevät puolin ja toisin, kun osallistujat pääsevät astumaan toistensa saappaisiin. Luvassa on yllätyksiä ja oivalluksia koko rahalla.

Lue myös: Ferrari ei kelvannut! Tästä syystä Nadja-vaimo antoi pakit Topi Sukarin kaikkien aikojen ökysynttärilahjalle: "Kuin olisin lattialla istunut"

Tällä kaudella mukana ovat muun muassa hyvinvointiyrittäjät Rita ja Aki Manninen, media-alan yrittäjä Henry Aflecht, vasta 19-vuotias taikuri Aatu Itkonen sekä bloggaaja Iina Hyttinen.

Lue myös: Aki Manninen ja Rita: Riita sovittu, avioeroaikeet haudattu - haukkui Ritaa “vanhan miehen Ladaksi”

Kyseessä on ohjelman toinen kausi. Keväällä 2020 nähdyllä ensimmäisellä kaudella mukana oli muun muassa liikemies Toivo Sukari.

Lue myös: Ajojahdin kynsissä! Norjasta häädetty Aki Manninen ei saa rauhaa Selviytyjät-kohun jälkeen: "Ihmiset yrittävät tehdä elämästäni hankalaa"


Rikkaat ja rahattomat Alkaa Nelosella ja Ruudussa torstaina 3. helmikuuta klo 20. 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »