fbq
Kotimaa
13.10.2021 14:05
Teksti: Leena Ylimutka|Kuvat: Seiskan arkisto
Rita ja Aki Manninen
Aki Manninen ja Rita: Riita sovittu, avioeroaikeet haudattu - haukkui Ritaa “vanhan miehen Ladaksi”
Kotimaa
13.10.2021 14:05
Teksti: Leena Ylimutka|Kuvat: Seiskan arkisto

Hyvinvointiyrittäjät Aki Manninen ja Rita Niemi-Manninen yllättivät someseuraajansa kipakalla sanaharkalla.

Syynä oli Donna-tyttären kasvatusmetodit. Aihe on tuttu monessa lapsiperheessä, nimittäin omassa sängyssä nukkuminen.

Akin ja Ritan perheessä oli sovittu, että Donna-tytär nukkuisi yönsä omassa sängyssään, eikä vanhempiensa sängyssä. Valitettavasti yön tunteita Aki osoittautui “heikommaksi lenkiksi”, ja hän kantoi tyttären sänkyyn. Syytösten kohteeksi joutunut tv-tähti puolestaan vertasi vaimoaan "vanhan miehen Ladaan".

– Nyt riita on sovittu ja sopu löytynyt, Aki kertoi Seiskalle.

LUE MYÖS: Rita Niemi-Manninen ilmiriidoissa Aki Mannisen kanssa, paljastaa harkinneensa jopa avioeroa.

Lada-puheitaan Aki selitti sillä, että kyseessä oli vertauskuva.

– Rita on sellainen kuin vanhan miehen Lada, joka pihalta lähtiessä aina vähän ruopaisee. Eli niin sanottu “pihakiukkuinen”, Aki jatkaa.

Rita ja Aki
Rita ja Aki sopivat riitansa.

Puhelun taustalta Ritasta kuulee, että Mannisen juttuihin on jo totuttu, eikä niistä kannata hermojaan menettää. Sen sijaan kasvatusmetodeihin Ritalla on sanansa sanottavana.

– Itse olen vakaasti sitä mieltä, että kun lapsen kasvatukseen liittyen jotain sovitaan, siitä on pidettävä kiinni, Rita tuumii.

– Olen itse sellainen ihminen, että tarvitsen hyvät yöunet, väsyneenä mistään ei tule mitään. Aki selviää selvästi paremmin vähemmillä yöunilla.

Lue myös: Aki Manninen jälleen myrskyn silmässä! Tosi-tv-tähden omituinen talosotku paljastui

Putinkin halusi sänkyyn

Vaikuttaisi siltä, että Donnan nukkumisjärjestelyissä on vielä töitä tehtävänä, sillä viime yö Lempäälässä vietettiin jälleen perhesängyssä.

– Aistin yöllä Donnassa pienen pelon, ja silloin hän on aina tervetullut iskän viereen. Asiat varmasti menevät omalla painollaan, Aki toteaa rauhallisesti, vaikka Ritalta tuleekin eriävä mielipide.

Kaiken kukkuraksi myös perheen koira, pitbull-rotuinen Putin anoi Akilta pääsyä sänkyyn. Putin kysyi lupaa hönkäisemällä Akin kasvoille. Kun isäntä taputti reiteensä, Putin loikkasi pehkuihin.

– Meillä on iso sänky, kyllä sinne mahtuu. Vaikka itselläni oli vain puolen metrin tila, kun toisella puolella nukkui tytär ja toisella puolen Putin, otan tästä silti täyden vastuun. Iskä on kaikille kiva.

Lue myös: Korona vauhditti bisnestä! Aki Mannisen ja Rita Niemi-Mannisen yritys teki hirmutuloksen – kohupariskunta nosti huiman osingon