fbq
Kotimaa
04.05.2021 18:01
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Pasi Murto
Aki Manninen
Ajojahdin kynsissä! Norjasta häädetty Aki Manninen ei saa rauhaa Selviytyjät-kohun jälkeen: "Ihmiset yrittävät tehdä elämästäni hankalaa"
Kotimaa
04.05.2021 18:01
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Pasi Murto

Kunto-ohjaajalle ja sosiaalisen median vaikuttajalle Aki Maniselle vuosi 2021 ei ole ollut suotuisa. Selviytyjät Suomi -ohjelmasta seuranneen kohun jälkeen häntä on haukuttu törkeillä tavoilla sosiaalisessa mediassa.

Tästä kohu sai alkunsa: Aki Manniselta raju ulostulo Selviytyjät Suomi -pudotuksensa jälkeen: ”Onko niin, etten antanut tarpeeksi huomiota leirin naisille?!”

Nyt Akin, hänen ystävänsä ja 12-vuotiaan kummipoikansa kalastusmatka Norjassa päättyi, kun joukko suomalaisia oli ottanut yhteyttä Norjan poliisiin, jotka tulivat häätäämän Akin seurueineen takaisin Suomen puolelle Norjassa olevien koronarajoitusten takia.

Aikin mielestä niin sanottu ajojahti tuntuu kohtuuttomalta. Seiska tavoitti Norjasta poistuvan Akin puhelimitse, ja hän halusi korostaa sananvapauden ja vastuun merkitystä. 

- Kuuluttaisin jokaisen sanavapauden perään. On tärkeä, että jokainen saa olla sellainen kuin on satuttamatta ketään muuta ihmistä. En ole satuttanu ketään, enkä ala muuttaa identiteettiäni tai toimintatapojani jonkun toisen ihmisen lausuntojen tai tahon takia. Olen tällainen kaveri tulevaisuudessakin, enkä nöyristele kenenkään edessä. Sehän hukuttaisi minun identiteetin, Aki kertoo. 

Lue myös: Shokkipotkut! IL: Aki Manninen ulos Suurimmasta pudottajasta sovinistikohun seurauksena 

Sosiaalisessa mediassa työskentelevä kunto-ohjaaja sai viime viikolla tietää, ettei häntä nähdä enää Suurin pudottaja Suomi -ohjelmassa. Vaikka hän menettikin yhden tulonlähteen, ei hän koe olevansa suurissa ongelmissa. 

- En voi sille mitään, että ihmiset yrittävät tehdä elämästäni hieman hankalaa. Sosiaalinen media sattuu olemaan työtäni, ja niin kauan kuin se on sitä, olen valmis kantamaan haarniskani. Otan vastaan kuran, mitä sieltä tulee. Otan myös vastaan sen hyvän, mitä sieltä tulee.

aki mannien

Akin mukaan ikävistä asioista huolimatta sosiaalisessa mediassa on vielä pääosin hyviä puolia jäljellä.

- 90 prosenttia seuraajistani on niitä, jotka ymmärtävät ja ihmettelevät tätä koko leikkiä. Kymmenen prosenttia on niitä, jotka haluavat aiheuttaa minulle ongelmia ja harmia. En lannistu niiden alla. Olen elänyt elämässäni aika rosoisen polun, joten se, mitä minulle nyt yritetään tehdä, on loppupeleissä aika pieni juttu maailmankaikkeudessa ja kokonaisuudessa.

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »