fbq
Telkkari
27.05.2021 22:37
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Nelonen/Lars Johnson, Josefinan kotialbumi, Instagram
Paratiisihotelli Josefina Linnokari
40 kiloa laihduttanut Paratiisihotelli-Josefina äimistyi ihmisten käytöksestä: ”En edes vaivautunut vastaamaan viesteihin”
Telkkari
27.05.2021 22:37
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Nelonen/Lars Johnson, Josefinan kotialbumi, Instagram

Seiska kertoi keskiviikkona, että Paratiisihotelli Suomi -ohjelmaan osallistuva Josefina Linnokari, 23, laihdutti kahden vuoden aikana noin 40 kiloa.

Kaikki sai alkunsa, kun Josefinan ex-poikaystävä otti hänestä kuvan lomamatkan aikana.

- Voihan sen sanoa niin, että olin aika sokissa nähtyäni sen kuvan. Olin kyllä huomannut, että vaatteeni eivät enää mahtuneet päälleni, mutta se ei minua haitannut. Peilikuvani ei näyttänyt mielestäni siltä, mutta kuvan perustella näytin kuitenkin isolta, Josefina kertoo Seiskalle.

Lue myös: Hurja muodonmuutos! Paratiisihotelli-Josefina laihdutti huikeat 40 kiloa kahdessa vuodessa - ennennäkemättömät kuvat julki

Josefina Paratiisihotelli
Josefina on kahden vuoden aikana laihduttanut 40 kiloa. - En ole vielä ihan niissä unelmamitoissa. Haluaisin vielä laihduttaa jonkin verran, Josefina kertoo Seiskalle.

"Ihmiset kohtelivat minua aivan eri tavalla"

Tosi-tv-tähti paljastaa laihduttaneensa alkuun ketodieetin avulla. Nykyään hän ei enää seuraa mitään tiettyä ruokavaliota.

- En kiellä itseltäni mitään. Pidän aina välillä herkuttelupäiviä, mutta nykyään harrastan enemmän liikuntaa. Syön vähemmän kaloreita kuin mitä kulutan. Sen kautta pidän painon kurissa. 

Josefina mainitsee Seiskalle huomanneensa ikävän asian muodonmuutoksensa jälkeen.

 - Ihmiset kohtelevat minua aivan eri tavalla. Sellaiset ystävät, jotka eivät olleet vuosiin laittaneet minulle viestiä, ottivat yhtäkkiä yhteyttä minuun. Siinä sitten tajusin, että nyt vasta kelpaan tuon ihmisen ystäväksi.

- En edes vaivautunut vastaamaan viesteihin, Josefina täräyttää.

Lue myös: Paratiisihotelli Suomi -tähdellä järkyttäviä taloussotkuja: 17-sivuinen ulosottorekisteri paljastaa 49 000 euron rästit!

Tosi-tv-tähti paljastaa myös saaneensa enemmän treffikutsuja painonpudotuksensa jälkeen.

- En tiedä johtuuko se siitä, että itsetuntoni on viime aikoina parantunut huomattavasti. Mutta baareissakin miehet ovat lähestyneet minua huomattavasti enemmän nyt kuin aiemmin, Josefina toteaa.

Josefina kertoo, ettei olisi ennen painonpudotustaan uskaltanut lähteä mukaan ohjelmaan.

- Silloin ei edes käynyt mielessä, että olisin heittäytynyt tällä tavalla ja osallistunut Paratiisihotelliin. 

Lue myös: Paratiisihotelli Suomen naissinkkulla on pahoinpitelytuomio - ajautui käsirysyyn baarissa!