fbqParatiisihotelli Suomi -tähdellä järkyttäviä taloussotkuja: 17-sivuinen ulosottorekisteri paljastaa 49 000 euron rästit! | Seiska
Paratiisihotelli Markus Haviala

Paratiisihotelli Suomi -tähdellä järkyttäviä taloussotkuja: 17-sivuinen ulosottorekisteri paljastaa 49 000 euron rästit!

Kotimaa | 07.05.2021 21:15

Seiskan selvityksen mukaan Paratiisihotelli Suomeen osallistuva rakennusalan yrittäjä Markus Haviala, 25, on hoidellut talousasioitaan hyvin leväperäisesti.

Tosi-tv-tähti on Pirkanmaan käräjäoikeudessa tuomittu kolmesta riidattomasta velkomusasiaista. 

Markuksen 17-sivuisen ulosottorekisterin perusteella miehen talous on todellakin retuperällä.

Hänellä on lipsahtanut yli 51 000 euroa ulosottoon. Maksamatta on yhä reilun 49 000 euron rästit.

Markus ei ole maksanut esimerkiksi parkkisakkoja, vakuutusmaksuja, jätehuoltomaksuja eikä puhelinlaskuja. Lisäksi lukuisat mätkyt ovat jääneet maksamatta.

Lue myös: Avoliittoon Väpä-rakkaansa kanssa muuttava TIS-Mari avoimena talousahdingostaan: "Ei ole varaa ostaa vappupalloa"

Markus Haviala

Tosi-tv-tähden rötöstausta

Ulosotosta paljastui myös, että tosi-tv-tähden lukuisia rikosuhrimaksuja on myös päätynyt voudin karhuttavaksi. 

Satakunnan käräjäoikeudesta käy ilmi, että Markus on vuonna 2014 tuomittu kulkuneuvon luovuttamisesta juopuneelle. Varsinais-Suomen käräjäoikeus puolestaan on tuominnut hänet järjestystä ylläpitävän henkilön vastustamisesta. Järjestyshäiriö sijoittuu vuoteen 2019, ja tuomio annettiin tämän vuoden tammikuussa. 

Lue myös: Käsipeliä lentokoneessa! TIS-Majurin ja sinkku-Jennan intiimit leikit paljastuivat - lentoemäntä joutui puuttumaan kaksikon touhuihin!

Markus haviala
Teksti:Monica Ollas
Kuvat:Nelonen

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!