fbq
Kotimaa
07.05.2021 21:15
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Nelonen
Paratiisihotelli Markus Haviala
Paratiisihotelli Suomi -tähdellä järkyttäviä taloussotkuja: 17-sivuinen ulosottorekisteri paljastaa 49 000 euron rästit!
Kotimaa
07.05.2021 21:15
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Nelonen

Seiskan selvityksen mukaan Paratiisihotelli Suomeen osallistuva rakennusalan yrittäjä Markus Haviala, 25, on hoidellut talousasioitaan hyvin leväperäisesti.

Tosi-tv-tähti on Pirkanmaan käräjäoikeudessa tuomittu kolmesta riidattomasta velkomusasiaista. 

Markuksen 17-sivuisen ulosottorekisterin perusteella miehen talous on todellakin retuperällä.

Hänellä on lipsahtanut yli 51 000 euroa ulosottoon. Maksamatta on yhä reilun 49 000 euron rästit.

Markus ei ole maksanut esimerkiksi parkkisakkoja, vakuutusmaksuja, jätehuoltomaksuja eikä puhelinlaskuja. Lisäksi lukuisat mätkyt ovat jääneet maksamatta.

Lue myös: Avoliittoon Väpä-rakkaansa kanssa muuttava TIS-Mari avoimena talousahdingostaan: "Ei ole varaa ostaa vappupalloa"

Markus Haviala

Tosi-tv-tähden rötöstausta

Ulosotosta paljastui myös, että tosi-tv-tähden lukuisia rikosuhrimaksuja on myös päätynyt voudin karhuttavaksi. 

Satakunnan käräjäoikeudesta käy ilmi, että Markus on vuonna 2014 tuomittu kulkuneuvon luovuttamisesta juopuneelle. Varsinais-Suomen käräjäoikeus puolestaan on tuominnut hänet järjestystä ylläpitävän henkilön vastustamisesta. Järjestyshäiriö sijoittuu vuoteen 2019, ja tuomio annettiin tämän vuoden tammikuussa. 

Lue myös: Käsipeliä lentokoneessa! TIS-Majurin ja sinkku-Jennan intiimit leikit paljastuivat - lentoemäntä joutui puuttumaan kaksikon touhuihin!

Markus haviala
Tilaa Seiskan uutiskirje! »