Huippukokin kiihkeä pasta julki!

– Pitää kyl sanoa että on hyvä, Harri Syrjänen toteaa vaatimattomasti.
Televisiosta tuttu huippukokki ja keittokirjailija Harri Syrjänen, 56, esittelee täyteläisen pastareseptinsä.
Harri Syrjänen päätti kehitellä helmikuun kunniaksi kiihkeän pastan, joka sisältää muun muassa valkoviiniä ja katkarapuja.
– Hyvää ystävänpäivää kaikille. Katkarapu. OnePot, mä kysyin te vastasitte. Kehitin tähän lopputalveen pehmeen, täyteläisen ja kiihkeen pastan, Harri pohjustaa somekanavallaan.
Päivityksessä on ohjevideo sekä kuvia tarvikkeista ja lopputuloksesta.
– Pitää kyl sanoa että on hyvä. Viulu soimaan ja tarvittavat ruokajuomat, muuta ei hyvään juhlapäivään tarvii.
Harrin katkarapu, sitruuna, pinaatti OnePot
350g pastaa
200g katkarapuja
200 g kirsikkatomaatti
70 g pinaattia
1 sitruuna
2 valkosipulinkynttä
1 punasipuli
2 dl kermaa
1,5 dl valkoviiniä
8 dl kalalientä
Ohje:
Puolita tomaatit, kuori ja leikkaa punasipuli puolirenkaiksi.
Runttaa ja silppua valkosipuli.
Oliviöljy pottiin ja perään, punasipuli, valkosipuli, tomaatti. Pikku freesaus, lisää valkkari ja anna keittyä hetki, sitten, kalaliemi ja kerma.
Kiehauta, pasta sekaan, suolat, pippurit ja anna keittele hiljaa hymyillen n. 14 min. Raasta sekaan sitruunan kuori, purista puolikkaan mehu. Sekaan vielä lopuksi pinaatti ja katkikset, hyvä hämmennys.
Tarkista maku ja kypsyys.