fbq
Kalle Hytönen Temptation Island Suomi TIS-Kalle

TIS-skandaali paisuu! Myös sinkku-Kallella on rötöstausta: kaksi rikostuomiota

Temptation Island Suomen 10. tuotantokauden osallistujista on Seiskan selvityksissä toistuvasti paljastunut tuomittuja rikoksentekijöitä. 

Esimerkiksi Marlon Secomandilla, 21, on useita rikostuomioita, joiden lisäksi tällä hetkellä häntä syytetään törkeästä raiskauksesta sekä törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Kohu oli liikaa – seksuaalirikoksista syytetty TIS-Marlon jättäytyi kohusarjan lehdistötilaisuudesta

Myös Jami Majasen, 26, erittäin värikäs rikostausta nousi otsikoihin, sillä hänet on tuomittu esimerkiksi huumausainerikoksista, rattijuopumuksista, pahoinpitelystä sekä ja ryöstön yrityksestä.

Lisää luettavaa: TIS-Jamin hurja rikostausta paljastui - huumausainerikos, rattijuopumuksia ja törkeä pahoinpitely: "Se on minun taakse jäänyttä elämääni"

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Eilen (4.11.) Seiska uutisoi, että Jere Vainiota, 21, syytetään parhaillaan törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta sekä petoksesta. Myös hänellä on lisäksi aiempia rikostuomioita.

Lue: Jälleen uusi rötöspaljastus Temptation Islandissa: TIS-Jerellä useita tuomioita, kaksi tuoretta syytettä

Katso video: TIS-Jami kertoo rikostaustastaan

Seiskan selvityksen mukaan myös Kalle Hytösellä, 22, on kaksi rikostuomiota. Hänet on vuonna 2020 tuomittu liikenneturvallisuuden vaarantamisesta sekä ajoneuvorikkomuksesta. 

Keski-Suomen käräjäoikeudesta vahvistetaan, että Hytönen on viime vuonna kaahannut yli 140 km/h nopeudella Palokan moottoritiellä. Alueella on ollut 100 km/h rajoitus, ja hän on ohitellut muuta liikennettä aiheuttaen vaaratilanteita. Hytösen ylinopeuden havainnut poliisi lähti perään ja pysäytti hänet. 

Seiskan seksikysymys sai TIS-pariskunnan purskahtamaan nauruun: "Kyllä sitä meillä aika paljon harrastetaan"

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Hytöstä syytettiin ensin törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, sillä poliisi oli väittänyt ajonopeudeksi jopa 160 km/h.

Poliisi ei kuitenkaan voinut todistaa suurempaa nopeutta kuin 140 km/h, joten rikosnimikkeeksi muutettiin törkeän liikenneturvallisuuden vaarantamisen sijasta liikenneturvallisuuden vaarantaminen.

Temptation island suomi TIS-Kalle

T

Ajoneuvorikkomustuomio johtui siitä, että Hytösen ajoneuvossa on rekisterikilpien sijaan ollut itse tehdyt siirtokilvet. Siirtokilvet eivät olleet helposti tunnistettavissa, sillä ne olivat tummennettujen lasien sisäpuolella.

Hytönen kiisti molemmat syytteet oikeudessa. Hän väitti ajaneensa maksimissaan 100-115 kilometrin tuntinopeutta.

Lisäksi Hytönen väitti toisen poliisin hyväksyneen siirtokilvet hänen saatuaan jo aiemmin sakot edellisistä siirtokilvistä. Aiemmat siirtokilvet oli kirjoitettu pinkillä tussilla paperille, minkä vuoksi hän oli saanut sakot.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Poliisin todistelu kuitenkin kumosi Hytösen molemmat väitteet. Vähintään 140 km/h nopeus pystyttiin näyttämään toteen, samoin siirtokilpien lukukelvottomuus tummennusten alta.

Oho, uusien Temptation Island Suomi -parien somesuosioissa jättieroja – yksi ylivoimaisesti suosituin

Temptation island suomi TIS-Kalle

TIS-sinkku tuomittiin 30 päiväsakkoon, mikä teki hänen tuloillaan 270 euroa.

Lisäksi hän joutui korvaamaan valtiolle myös 40 euron rikosuhrimaksun sekä 20 euron todistelukustannuksen. 

Tuomio on lainvoimainen.