fbq
Telkkari
02.11.2021 13:04
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Nelonen Media, Instagram
Temptation Island Suomi
Oho, uusien Temptation Island Suomi -parien somesuosioissa jättieroja – yksi ylivoimaisesti suosituin
Telkkari
02.11.2021 13:04
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Nelonen Media, Instagram

Uudet Temptation Island Suomi -parit paljastettiin hetki sitten. Ohjelmassa on mukana neljä pariskuntaa, jotka testaavat parisuhteitaan upeiden sinkkujen asuttamissa resorteissa.

Lue myös: Temptation island Suomen uudet pariskunnat julkistettiin - nuorten varattujen joukossa aiemmalta kaudelta tuttu viettelijätär!

Pariskuntien sosiaaliset mediat antavat ainakin ennen ohjelman alkua pientä esimakua heidän tämänhetkisestä somesuosiostaan. 

Siiri ja Jani ovat muuttaneet Instagram-tilinsä yksityisiksi. Siirillä on 2 310 seuraajaa. Hänen poikaystävällään Janilla on 682 seuraajaa. Saa nähdä, muuttavatko he tilinsä julkisiksi kohuohjelman alkamisen myötä.

Lue myös: Temptation island Suomen uudella kaudella luvassa merkittäviä uudistuksia - tästä on kyse

Julialla 377 seuraajaa. Hänen poikaystävällään Eetulla puolestaan on 470 seuraajaa. Eetu lienee uusi Instagramin käyttäjä tai hän on luonut uuden tilin, sillä vanhin julkaisu on puolentoista kuukauden takaa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Julia (@juliamandvv)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eetu Virtala (@virtalaz_)

Kymmenennen TIS-kauden suosituin somehenkilö on Jemina, jolla on Instagramissa lähes 7 500 seuraajaa. Tähän lienee luonnollinen syy, sillä Jemina oli sinkkuna Temptation Islandissa keväällä 2020. Hänen rakkaallaan Tonylla on 830 seuraajaa. Tony ei vaikuta aktiiviselta somettajalta, sillä hän on julkaissut reilun kahden vuoden aikana vain yhdeksän kuvaa.

Lue myös: TIS-Jamin hurja rikostausta paljastui - huumausainerikos, rattijuopumuksia ja törkeä pahoinpitely: "Se on minun taakse jäänyttä elämää"

Valtterilla on Instagramissa hieman alle 1 500 seuraajaa. Hänen tyttöystävällään Viivillä on lähes saman verran seuraajia. Pariskunnan somekäyttäytymisessä on hyvin paljon samaa: molemmat ovat julkaisseet lähinnä kuvia, joissa he viettävät aikaa hotelli Kämpin edustalla tai tuovat esille luksusbrändejä.

Lue myös: Temptation Island Suomi -osallistujaa syytetään törkeästä raiskauksesta

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Viivi Boman (@viiviboman)

Tilaa Seiskan uutiskirje! »