fbq
Kasper Konttila ja Annika karjalainen

Syyte: Tosi-tv-tähti pahoinpiteli kultansa - taustalla rajut rikokset

Ex on the Beach Suomi-ohjelmasta tuttua Kasper Konttila, 24, joutuu tänä keväänä taas oikeuteen.

Helsingin käräjäoikeudesta vahvistetaan, että Konttilaa vastaan on nostettu syyte pahoinpitelystä. Syytteeseen johtaneet tapahtumat sijoittuvat kesälle 2020. 

Asiaa käsitellään käräjäoikeudessa huhtikuussa. Konttilalla on aiempaa rikostaustaa.

EOTB-Kasper Konttilan rattikäryn karut yksityiskohdat paljastuivat: Ajoi autoa peräti kuuden eri huumausaineen vaikutuksen alaisena - todettiin syylliseksi!

Jutun asianomistaja on Konttilan tyttöystävä, tosi-tv-tähti Annika Karjalainen. Hän on ollut mukana ohjelmissa kuten Paratiisihotelli, Ex on the Beach Suomi ja Ex and the City Suomi

Yllättävä yhteenpaluu! EOTB-Kasper julkaisi superkuuman videon Annikan kanssa: "Rakastan sua äärettömän paljon!"

Pariskunnan on-off-suhde on jatkunut muutaman vuoden. Konttila oli yksi EOTB-kauden päätähdistä, ja Karjalainen saapui sarjaan miehen exänä. He palasivat ohjelmassa yhteen ja antoivat loppukesästä 2020 Seiskalle parisuhdehaastattelun.

Haastattelun jälkeen pari on eronnut ja jälleen palannut yhteen. 

Annika otti ja jätti! Ex on the Beach Suomen kohuparin avoliitto on ohi - Kasper julkaisi paljonpuhuvan videon: "Ensi yön nukun sitten varmaan lattialla"

Seiska uutisoi viime vuonna Konttilan saaneen peräti viisi rikostuomiota. Hänet tuomittiin neljän kuukauden ehdolliseen vankeuteen, jonka koeaika päättyy tänään (1.3.).

Konttila on siis saanut pahoinpitelysyytteen ollessaan koeajalla.

EOTB-komistus Henrik Mykrä tuomittiin Ferrari-kaahailustaan - ajoi yli 200 km/h:n ylinopeutta

Arkistovideo: Annikan ja Kasperin parisuhde

Konttila tuomittiin 2021 törkeästä rattijuopumuksesta, törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, huumausaineen käyttörikoksesta, huumausainerikoksesta sekä lievästä laittomaan tuontitavaraan ryhtymisestä.

Konttila oli ajanut henkilöautoa peräti kuuden eri huumausaineen vaikutuksen alaisena.  Verikokeissa hänestä löytyi amfetamiinia, metamfetamiinia, erittäin vaarallista gamma-nimistä huumetta, kokaiinia sekä huumaavia reseptilääkkeitä klonatsepaamia ja 7-aminoklonatsepaamia.

Mies oli seilaillut ajokaistojen välillä ja lopulta kolaroinut ajorampin kaiteeseen. Konttila oli ajanut autoa arkipäivänä erittäin vilkkaasti liikennöidyillä ajoväylillä. Tosi-tv-tähti oli myös käyttänyt kännykkää ajon aikana.

Ratista ja huumeista kärynnyt EOTB-Kasper sai ajokorttinsa takaisin: "Lähetääs hurjastelemaan"

Konttila tuomittiin ehdollisen vankeusrangaistuksen lisäksi myös 60 päiväsakkoon, jotka tekivät hänen tuloillaan 1 740 euroa. Hänet tuomittiin myös maksamaan päihdetutkimuksesta koituneet kulut, todistelukustannukset sekä rikosuhrimaksu eli yhteensä noin 350 euroa.

Seiskan tietojen mukaan Konttila on myös vuonna 2014 ajanut mopoautoa päihtyneenä. Tuolloin hänet tuomittiin nuoren henkilön rattijuopumuksella. Konttilalle määrättiin neljän kuukauden ajokielto ja sakkoihin.

EOTB-Julia erosi avopuolisostaan: kohuttu tosi-tv-kaunottarelta suorasanainen tilitys suhteen kariutumisesta

Arkistovideo: Kasper eotb-ohjelman pressitilaisuudessa