Kasper Konttila

EOTB-Kasper Konttilan rattikäryn karut yksityiskohdat paljastuivat: Ajoi autoa peräti kuuden eri huumausaineen vaikutuksen alaisena - todettiin syylliseksi!

Kotimaa | 23.04.2021 18:31

Seiska uutisoi viime vuonna, että Ex on the Beach Suomi -kohuohjelmassa mukana ollutta Kasper Konttilaa syytettiin peräti viidestä eri rikosnimikkeestä. 

Lue myös: Ex on the Beach Suomi -tähti kärysi ratista ja huumeista - peräti viisi rikossyytettä!

Helsingin käräjäoikeudesta kerrottiin tuolloin, että Konttilaa syytettiin törkeästä rattijuopumuksesta, törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, huumausaineen käyttörikoksesta, huumausainerikoksesta sekä lievästä laittomaan tuontitavaraan ryhtymisestä. Kaikki Konttilan saamat syytteet olivat saman diaarinumeron alla, eli ne liittyvät toisiinsa.

Todettiin syylliseksi

Seiskan selvityksen mukaan Konttila tuomittiin viime elokuussa syylliseksi kaikista edellä mainituista rikosnimikkeistä. Hän sai rikoksista neljä kuukautta ehdollista vankeutta, jonka koeaika päättyy 1.3.2022.

Tosi-tv-tähti joutuu maksamaan 60 päiväsakkoa, jonka yhden suuruus on 29 euroa. Tämä tekee Konttilalle maksettavaksi yhteensä 1 740 euroa. 

Lisäksi hän joutuu maksamaan päihdetutkimuksesta koituneet kulut, todistelukustannukset sekä rikosuhrimaksu. Näistä kuluista Konttilalle tulee maksettavaksi noin 350 euroa.

Lue myös: Annika otti ja jätti! Ex on the Beach Suomen kohuparin avoliitto on ohi - Kasper julkaisi paljonpuhuvan videon: "Ensi yön nukun sitten varmaan lattialla"

Arkistovideo: Kasper kertoi Seiskalle kokemuksistaan Ex on the Beach Suomen kuvauksista!

Verikokeiden karu tuomio

Käräjäoikeuden asiakirjoista käy ilmi, että Konttila oli ajanut henkilöautoa peräti kuuden eri huumausaineen vaikutuksen alaisena.

Verikokeiden tuloksien mukaan Konttilan verestä löytyi amfetamiinia, metamfetamiinia, erittäin vaarallista gamma-nimistä huumetta, kokaiinia sekä huumaavia reseptilääkkeitä klonatsepaamia ja 7-aminoklonatsepaamia.

Asiakirjoista selviää, että mies oli seilaillut ajokaistojen välillä ja lopulta kolaroinut ajorampin kaiteeseen. Konttila oli ajanut autoa arkipäivänä erittäin vilkkaasti liikennöidyillä ajoväylillä. Tosi-tv-tähti oli myös käyttänyt kännykkää ajon aikana.

Huumausainerikoksen tuomion Konttila sai siitä, että hän oli laittomasti pitänyt hallussaan huumausaineita. Miehellä oli rikoksen ajankohtana ollut hallussaan 1,8 grammaa kokaiinia ja 0,3 grammaa MDMA:ta sekä huumaavaa reseptilääkettä Rivotriliä.

Konttila on asiakirjojen mukaan myöntänyt syyllistyneensä kaikkiin rikoksiin mutta kuitenkin kiistänyt seilanneensa vastaantulijoiden kaistalla ajon aikana. 

Tuomio on lainvoimainen. 

Aiempi rattikäry samalla alueella

Seiskan tietojen mukaan Konttila on myös vuonna 2014 ajanut mopoautoa päihtyneenä samalla alueella. Tuolloin hänet tuomittiin nuoren henkilön rattijuopumuksella. Konttilalle määrättiin neljän kuukauden ajokielto ja sakkoihin.

Lue myös: Ex on the Beach Suomesta tuttu Kasper avautuu tulevasta oikeudenkäynnistä somessa: Kannan vastuuni ja nyt keskityn töihin, päihteettömyyteen ja parisuhteeseen

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kasper Konttila (@kafffu)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kasper Konttila (@kafffu) 

Teksti:Monica Ollas
Kuvat:Discovery+, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!