Ex on the Beach Suomi Kasper Konttila

Ratista ja huumeista kärynnyt EOTB-Kasper sai ajokorttinsa takaisin: "Lähetääs hurjastelemaan"

Kotimaa | 20.05.2021 17:34

Ex on the Beach Suomi -kohuohjelmasta tuttu Kasper Konttila iloitsee somessa ajokieltonsa päättymistä.

Kasper kertoi Instagram-videotarinassaan saaneensa juuri ajokorttinsa takaisin.

- Kävin äsken hakemassa ajokorttini takaisin, olin melkein puolitoista vuotta ilman korttia. Nyt on ajokortti taskussa taas, lähetääs hurjastelemaan. Lukitkaa ovet ja ikkunat, Kasper totesi Instagram-videotarinassaan.

Lue myös: EOTB-Kasper Konttilan rattikäryn karut yksityiskohdat paljastuivat: Ajoi autoa peräti kuuden eri huumausaineen vaikutuksen alaisena - todettiin syylliseksi!

Konttila tuomittiin viime elokuussa törkeästä rattijuopumuksesta, törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, huumausaineen käyttörikoksesta, huumausainerikoksesta sekä lievästä laittomaan tuontitavaraan ryhtymisestä.

Hän sai rikoksista neljä kuukautta ehdollista vankeutta, jonka koeaika päättyy 1.3.2022.

Tosi-tv-tähti joutuu maksamaan 60 päiväsakkoa, yhteensä 1 740 euroa. 

Lisäksi hän joutuu maksamaan päihdetutkimuksesta koituneet kulut, todistelukustannukset sekä rikosuhrimaksun. Näistä kuluista Konttilalle tulee maksettavaksi noin 350 euroa.

Lue myös: Annika otti ja jätti! Ex on the Beach Suomen kohuparin avoliitto on ohi - Kasper julkaisi paljonpuhuvan videon: "Ensi yön nukun sitten varmaan lattialla"

Ajoi autoa kuuden eri huumausaineen vaikutuksen alaisena

Käräjäoikeuden asiakirjoista kävi ilmi, että Konttila oli ajanut henkilöautoa peräti kuuden eri huumausaineen vaikutuksen alaisena.

Verikokeiden tuloksien mukaan Konttilan verestä löytyi amfetamiinia, metamfetamiinia, erittäin vaarallista gamma-nimistä huumetta, kokaiinia sekä huumaavia reseptilääkkeitä klonatsepaamia ja 7-aminoklonatsepaamia.

Asiakirjoista selviää, että mies oli seilaillut ajokaistojen välillä ja lopulta kolaroinut ajorampin kaiteeseen. Konttila oli ajanut autoa arkipäivänä erittäin vilkkaasti liikennöidyillä ajoväylillä. Tosi-tv-tähti oli myös käyttänyt kännykkää ajon aikana.

Lue myös: Ex on the Beach Suomi -tähti kärysi ratista ja huumeista - peräti viisi rikossyytettä!

Huumausainerikoksen tuomion Konttila sai siitä, että hän oli laittomasti pitänyt hallussaan huumausaineita. Miehellä oli rikoksen ajankohtana ollut hallussaan 1,8 grammaa kokaiinia ja 0,3 grammaa MDMA:ta sekä huumaavaa reseptilääkettä Rivotriliä.

Konttila on asiakirjojen mukaan myöntänyt syyllistyneensä kaikkiin rikoksiin, mutta kuitenkin kiistänyt seilanneensa vastaantulijoiden kaistalla ajon aikana. 

Lue myös: Ex on the Beach Suomesta tutut Iita ja Julia käsittelevät kohuriitaansa käräjäoikeudessa tänään - näin kaunottaret kommentoivat oikeudenkäyntiä Seiskalle!

Arkistovideo: Kasper kertoo Ex on the Beach Suomen kuvauksista

Teksti:Monica Ollas
Kuvat:Discovery Finland, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!