fbq
Sofia Belórf ja Niko Ranta-aho

Sofia Belórf ja avomies Niko Ranta-aho pidätetty! Syynä epäilyt törkeästä huumausainerikoksesta, törkeästä rahanpesusta ja törkeästä dopingrikoksesta!

Fitness-kaunotar Sofia Belórfia epäillään törkeästä rahanpesusta. Hänet on pidätetty avomiehensä Niko Ranta-ahon kanssa. Nikoa poliisi epäilee törkeästä huumausainerikoksesta ja törkeästä dopingrikoksesta. 

Pariskunta asuu Espanjan Marbellassa luksuskodissa. Seiskan tietojen mukaan asuntoon on tehty kotietsintä.
 
Törkeän huumausainerikoksen kynnys ylittyy, jos kyseessä oleva huumausaine on erittäin vaarallista tai sitä on suuri määrä. Törkeästä huumausainerikoksesta tuomitaan vähintään yhden ja enintään kymmenen vuoden vankeusrangaistukseen.

Dopingrikoksessa törkeän rikoksen raja ylittyy, kun kohteena on suuri määrä dopingainetta tai kun sillä tavoitellaan huomattavaa taloudellista hyötyä. Törkeästä dopingrikoksesta tuomitaan vähintään neljän kuukauden ja enintään neljän vuoden vankeusrangaistukseen.
 
Törkeästä rahanpesusta tuomitaan vankeutta vähintään neljä kuukautta ja enintään kuusi vuotta. Teon yrityskin on rangaistava.

Espanjassa asuva Sofia Belórf avautuu ökyelämästään: ”Elämäni on kaukana siitä, että aloittaisin aamut juomalla samppanjaa!”

Ökytalossa luksuselämää viettävä Sofia Belórf: ”Välillä tuntuu, että 700-neliöinen huvila on vähän liian iso!”

Sofia Belórf toteuttaa unelmiaan Espanjassa Niko-rakkaansa kanssa – ”Kun rakastuu, sopeutuu ihan mihin vain!”