fbq
Rikos
28.11.2017 08:02
Teksti: Juhamatti Nieminen|Kuvat: Seiskan arkisto
Jari Sillanpää ei ole ainoa huumeista kärynnyt artisti.
Jari Sillanpää ei ole ainoa kärähtänyt – Seiska listasi musiikkitaivaan huumetörttöilijät!
Rikos
28.11.2017 08:02
Teksti: Juhamatti Nieminen|Kuvat: Seiskan arkisto

Laulajasuosikki Jari Sillanpää kärysi huumausaineen vaikutuksen alaisena ajamisesta Helsingissä syyskuussa. Hänen autostaan löytyi ratsiassa lisäksi pieni määrä metamfetamiinia. Poliisin esitutkinta oli viime viikolla loppusuoralla, ja tapaus on etenemässä syyteharkintaan.

Lue lisää: Jari Sillanpää rikkoi hiljaisuuden - myöntää huumekäryn: Oli ajattelematonta lähteä liikenteeseen - pyydän anteeksi!

– Tavallisesta rattijuopumuksesta tulee sakkoa ja törkeästä saa ehdollista vankeutta. Jos henkilöltä löytyy omaan käyttöön tarkoitettuja huumeita, kyse on käyttörikoksesta, josta saa sakkoa, kertoo rikosoikeuden professori Matti Tolvanen.

Salakuljetti huumeita!

Elias Hämäläinen

Vuoden 2010 X-Factor-voittajan Elias Hämäläisen laulu-ura sai ikävän alun, kun paljastui hänen saaneen vuonna 2002 sakkotuomion nuorena henkilönä tehdystä huumausainerikoksesta. Hän oli yrittänyt 17-vuotiaana salakuljettaa Hollannista Suomeen yli 26 kiloa khat-huumetta. Omien sanojensa mukaan hän oli luullut kuljettavansa salaattia.

Poliisi iski kotiin!

Mikael Gabriel

Paluun tekevän X-Factor-ohjelman tuomarina nähtävän Mikael Gabrielin menneisyydestä löytyy kannabiksen hallussapitorikos vuodelta 2012. Kotietsinnän yhteydessä Mikaelin hallusta oli löytynyt 18,3 grammaa marihuanaa. Räppäri tuomittiin 30 päiväsakkoon.

Lue lisää: Huumehörhö ryösti Mikael Gabrielin – räppärille myös tuomio huumeista!

Kärähtänyt kahdesti!

Reino Nordin

Laulaja Reino Nordin jäi ensi kerran poliisin haaviin tammikuussa. Tuolloin laulajalta löydettiin 15 grammaa marihuanaa, ja lisäksi paljastui hänen käyttäneen kokaiinia. Toistamiseen Reino jäi kiinni kesällä. Tällä kertaa hänen hallustaan löytyi kahdeksan grammaa marihuanaa sekä mini-grip-pussi ja purkki, joissa oli jäämiä kokaiinista. Molemmilla kerroilla on rapsahtanut sakkoa, tammikuussa 1 470 euroa ja kesällä 315 euroa.

Lue lisää: Reino Nordinin huumetuomio: näin monesta paikasta aineita löytyi!

Kasvatti hamppua!

Juno

Räppäri Junon eli Jon Korhosen kotoa löydettiin tammikuussa 2015 kaikkiaan 29 kasvin hamppuviljelmä. Hänet tuomittiin neljän kuukauden ehdolliseen vankeuteen.

Lue lisää: Juno osallistui kannabispäivään: "Melko erikoista toimintaa nuorisoidolilta!"

Törmäili huumepäissään!

Remu Aaltonen

Rokkarilegenda Remu Aaltonen törmäsi kesällä 2012 autollaan liikenteenjakajaan. Hänen verestä löytyi metamfetamiinia. Oikeus tuomitsi Remun 40 päiväsakkoon, mikä teki hänen tuloillaan 2 280 euroa.

Lue myös: Rocklegendat Michael Monroe ja Remu Aaltonen harvinaisessa yhteishaastattelussa: Olemme sielunveljiä!

Kokeili kokaiinia!

Pikku G

Pikku-G:nä uraa luoneen Henri Vähäkainun imagoon tuli tahra vuonna 2010, kun hän sai tuomion kokaiinin ostamisesta. Räppäri ennätettiin yhdistää myös huumeliigaan, mutta hän kiisti yhteyden.

Lue myös: Vastikään 30 vuotta täyttänyt Pikku G teki paluun keikkalavoille - katso video!

– Kokeilin kerran ravintolaillan yhteydessä. Olin tyhmä ja tein virheen, hän tuumasi oikeudessa.

Pilvessä Pori Jazzeilla!

Musta Barbaari

Tanssii tähtien kanssa -kilpailustakin tuttu räppäri Musta Barbaari alias James Nikander tuomittiin tänä syksynä huumausainerikoksesta 200 euron sakkoihin. Hän oli viime kesänä kärähtänyt Pori Jazzin festivaalialueella marihuanan polttamisesta.

Lue lisää: IL: Musta Barbaari kärähti huumeista Pori Jazzeilla – tältä hän näytti kyseisenä päivänä: Katso hilpeä kuva!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »