fbq
Hannu Pikkarainen

Hannu Pikkarainen joutuu vankilaan: raiskasi nukkuvan naisen kotibileiden jälkeen - liki 20 000 euron korvaukset uhrille

Helsingin käräjäoikeus antoi tänään (6.4.) tuomion ex-jääkiekkoilija Hannu Pikkaraisen raiskausjutussa. Käräjäoikeus katsoi tuomiossaan, että Pikkarainen syyllistyi raiskaukseen Helsingissä 14. kesäkuuta vuonna 2020. Tuomio on kaksi vuotta ehdotonta vankeutta. 

Pikkarainen velvoitettiin suorittamaan uhrille kärsimyksestä 5 000 euroa ja tilapäisestä haitasta 4 000 euroa. Lisäksi ex-kiekkoilija joutuu korvaamaan uhrille liki noin 5 200 eurolla psykiatri- ja terapiakuluja. Pikkarainen joutuu myös maksamaan uhrin yli 5 000 euron asianajokulut.

Hannu Pikkaraisen raiskauskäräjät alkoivat: Hannulla mukana erikoinen purtilo, naista kuultiin sermin takaa - kuvat!

Oikeus katsoi selvitetyksi, että Pikkarainen käytti hyväkseen uhrin uni- ja päihtymystilaa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Uhrin katsottiin olleen kykenemätön ilmaisemaan tai muodostamaan tahtoaan, kun Pikkarainen aloitti suojaamattoman emätinyhdynnän uhrin nukkuessa. 

Joutuuko Hannu Pikkarainen vankilaan raiskauksesta? Syyttäjä vaatii ehdotonta tuomiota

Tuomion mukaan Pikkarainen ei lopettanut yhdyntää naisen herättyä. Teko päättyi siihen, että Pikkarainen sai siemensyöksyn naisen kasvoille.

Pikkarainen ja uhri olivat perhetuttuja, ja oikeus katsoi Hannun käyttäneen teossa hyväkseen asianosaisten välistä luottamussuhdetta.

Mitä tapahtui Hannu Pikkaraisen kotibileiden jälkeen? Siivosi ensin keittiön ja meni makuuhuoneeseen - sitten soitettiin hätäkeskukseen 

Oikeus ei uskonut Pikkaraisen selityksiä siitä, että seksiä oli harrastettu yhteisymmärryksessä. Oikeus katsoi, että Pikkaraisen olisi tullut ymmärtää, että uhri nukkui. 

Tuomion mukaan Pikkaraisen toimintaa pidettiin yleisesti hyvin nöyryttävänä.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Vankeus uhkaa Hannu Pikkaraista - avautui raiskaus-käräjien jälkeen: ”Henkisesti melko rankkaa…”

Naiselle aiheutui teosta pitkäkestoisia ja voimakkaista psyykkisiä oireita.

Käräjätuomarin mukaan tekoon ei ole liittynyt erityisiä teon moitittavuutta eikä vastaajan syyllisyyttä vähentäviä seikkoja.

Näkökulma kohu-Pikkaraisen tuomiosta: hannut ja matit raiskaavat joka yö

Tuomio ei ole lainvoimainen. 

Hannu Pikkarainen tunnetaan entisenä ammattilaisjääkiekkoilijana ja on-off-suhteestaan kohukaunotar Martina Aitolehteen.