fbq
Rikos
22.03.2022 17:02
Teksti: Leena Ylimutka|Kuvat: Panu Hörkkö ja Timo Korhonen
Hannu Pikkarainen
Mitä tapahtui Hannu Pikkaraisen kotibileiden jälkeen? Siivosi ensin keittiön ja meni makuuhuoneeseen - sitten soitettiin hätäkeskukseen
Rikos
22.03.2022 17:02
Teksti: Leena Ylimutka|Kuvat: Panu Hörkkö ja Timo Korhonen

Syytekirjelmästä paljastuu, että ex-jääkiekkoilija Hannu Pikkarainen ja hänen epäilty uhrinsa olivat juhlineet railakkaasti. Juhlien jatkot oli pidetty asianosaisen kotona. 

Pikkarainen olisi asiakirjan mukaan riisunut sammuneelta naiselta vaatteet ja raiskannut hänet.

Lue myös: Miksi Martina Aitolehti erosi Hannu Pikkaraisen kanssa? Martinan vastaus on selkeä ja kertoo kaiken

Syytteen mukaan asianosainen olisi herännyt kesken aktin, mutta Pikkarainen olisi jatkanut yhdyntää.

- Yhdyntä on päättynyt Pikkaraisen saatua siemensyöksyn (naisen nimi peitetty) kasvoille, syytekirjelmässä todetaan.

Myöhemmin nainen on soittanut todistajalle sekä hätäkeskukseen ja hakeutunut tutkimuksiin.

Lue myös: Hannu Pikkaraisen raiskauskäräjät alkoivat: Hannulla mukana erikoinen purtilo, naista kuultiin sermin takaa - kuvat!

Siivosi ensin keittiön

Pikkarainen kiistää on raiskaussyytteen. Hän kertoo vastineessaan juhlien jatkobileiden jälkeisestä ajasta tyystin toisin.

Riidatonta on ainoastaan se, että hän on ollut yhdynnässä epäillyn uhrin kanssa. Pikkaraisen mukaan yhdyntä on ollut vapaaehtoinen ja perustunut yhteisymmärrykseen.

Pikkaraisen mukaan vieraiden lähdettyä hän ja asianosainen jäivät asuntoon. Pikkarainen meni keittiöön siivoamaan asianosaisen siirtyessä makuuhuoneeseen. 

Makuuhuoneessa Pikkarainen meni sängylle asianosaisen viereen ja ryhtyi hyväilemään häntä vaatteiden päältä.

Lue myös: Hannu Pikkaraisen raiskauskäräjät alkavat – tunsi naisen entuudestaan: ”Olen luonteeltani kiltti ihminen…”

Hannu Pikkarainen
Hannu Pikkarainen ei ollut puheliaalla tuulella Helsingin käräjäoikeudessa.

Laukesi niskaan – ei kasvoille

Pikkaraisen näkemyksen mukaan asianosainen myötäili hänen hyväilyjä liikkeillään ja eleillään. Tämän jälkeen ex-jääkiekkoilija riisui asianosaisen housut ja epäilty uhri auttoi tilannetta kohottamalla lanteitaan.

- Housujen riisumisen jälkeen Pikkarainen oli yhdynnässä asianomistajaan takaapäin. Asianomistaja oli vartalollaan mukana yhdynnässä ja äänteli samalla, Pikkaraisen vastauksessa kuvaillaan.

- Pikkarainen keskeytti yhdynnän oma-aloitteisesti ja sai muistamansa mukaan siemensyöksyn joko asianomistajan kasvojen tai niskan alueelle. Tämän jälkeen he kävivät yhdessä suihkussa.

Hannu Pikkarainen
Matkalla käräjäsaliin Pikkarainen joutui syyniin turvatarkastuksessa.

Lue myös: Kolarointia, shokkiero ja raiskaussyyte - tällainen on ollut Hannu Pikkaraisen kauhuvuosi: käräjille ensi viikolla 

Raiskaussyytevastineessaan Pikkarainen korosti, että hän ja asianosainen ovat tunteneet pitkältä ajalta ja olleet yhdynnässä aiemminkin. Tämän vuoksi Pikkarainen ei ole halunnut aiheuttaa asiaosaiselle mielipahaa millään tavalla.

Pikkarainen korostaa, ettei ikinä olisi ollut yhdynnässä vastoin asianomistajan tahtoa tai ilman tämän hyväksyntää.

Käräjäoikeuden istunto alkoi Helsingissä tänään (22.3.). Istunto venyi pitkälle iltapäivään, ja se pidettiin salaisena. Pikkarainen ei halunnut millään tavalla kommentoida saamaansa syytettä.