fbqVilliä touhua! Playboy-missi Jessica Ruokola merkkasi pakaransa ja latasi pepustaan lähikuvan someen: Näetkö uuden tatuointini? | Seiska
Paljasta Pintaa
05.03.2021 10:20
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Pasi Murto, Instagram
Jessica Ruokola, Kuva Pasi Murto.
Villiä touhua! Playboy-missi Jessica Ruokola merkkasi pakaransa ja latasi pepustaan lähikuvan someen: Näetkö uuden tatuointini?
Paljasta Pintaa
05.03.2021 10:20
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Pasi Murto, Instagram

Miss Helsinki 2016 ja Playboy-malli Jessica Ruokola on ottanut uuden tatuoinnin. Hänen hekumallisia pakaroitaan koristaa nyt pienoinen Wild-teksti, joka tarkoittaa villiä englanniksi. Hän julkaisi merkatuista kankuistaan kuvan Instagram-tilillään. 

- Kun elämä kolhii, niin näytä sille hanuriasi ja vastaa: Pussaa persaustani, Jessica neuvoo englanniksi. 

Lue myös:  Playboy-tähti Jessica Ruokolan sänkykuvista ei aistikkuutta puutu: mitäs turhia vaatteista - katso kuvat! 

Hieman sumeasta kuvasta näkee selvästi kyllä Jessican suudeltavan persauksen, mutta hänen pienoinen tatuointinsa ei näy täysin kirkkaasti. 

- Näetkö uuden tatuointini? Jessica kysyy päivityksensä lopussa englanninkielellä. 

Hänen seuraajansa innostuivat otoksesta iloisesti ja kehuivat mallin takamusta kauniiksi ja upeaksi. Mikä ei yllätä, koska kuvasta ei juuri muuta Jessicasta näe. 

Tatuoinnin hän on ottanut nähtävästi aiemmin, koska julkaisi siitä pienoisen videon jo joulukuun puolella. 

Lue myös: Huhheijaa, mitä nakuposeerauksia! Playboy-missi Jessica Ruokola tuuttasi läjän alastonkuvia julki - näin eroottisesti hän piehtaroi K18-tyylillä! 

Karuja kokemuksia

Jessicalla on ollut elämässään erittäin koettelevia kokemuksia. Vasta vuosi sitten Seiska kertoi Playboy-mallin suuresta ulosottovelasta. Vuoden 2019 kesäkuussa hänellä oli velkaa 32 000 euroa, jonka suurin osio koostui maksamattomista vuokramaksuista. 

Lue lisää: Playboy-Jessica avautuu hurjasta ulosottovelastaan ja häädöstä – syynä pahoinpidellyt Cannonball-ex-rakas: ”Haastemies tuli ovelle lähes 10 000 euron laskun kanssa”

Jessican elämä ei ollut ruusuilla tanssimista edes vuonna 2016, vaikka hän tuolloin sai päähänsä Miss Helsinki -kruunun. Kilpailun voiton jälkeen hänet pahoinpideltiin samana viikonloppuna.

Lue myös: Missikaunotar Jessica Ruokolalla koronavirus: "Tunnen oloni todella sairaaksi!"