Uutiset

Playboy-Jessica avautuu hurjasta ulosottovelastaan ja häädöstä – syynä pahoinpidellyt Cannonball-ex-rakas: ”Haastemies tuli ovelle lähes 10 000 euron laskun kanssa”

12.06.2019 18:01

Seiska uutisoi aikaisemmin tänään, että Playboy-malli Jessica Ruokola on ajautunut taloudellisiin ongelmiin. Jessicalla on parhaillaan ulosotossa 32 00 euroa. Suurin summa muodostuu maksamattomista vuokrista, joita peritään yli 5 000 euroa. 

jessica ruokola

Kun Jessica kruunattiin Miss Helsinki -kilpailun voittajaksi tammikuussa 2016, hän joutui pahoinpitelyn uhriksi vielä samana viikonloppuna. Käräjäoikeudessakin puidun väkivaltaisen teon takana oli Jessican entinen miesystävä.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Mainos

Jessica lopetti suhteen ja muutti ex-parin yhteisestä asunnosta keväällä 2018.  

Seiska tavoitti Jessican, joka kertoi ajautuneensa kyseiseen tilanteeseen entisen parisuhteensa vuoksi. 

- Tiedän, että juridisesti tein todella tyhmästi, kun lähdin asunnosta ja jätin sen silti omiin nimiini. Hän lupasi maksaa vuokrat, mutta näin ei koskaan tapahtunut. 

- Sain tietää maksamattomista vuokrista vasta viime syksynä, kun asuin jo uudessa asunnossa. Silloin ovelleni tuli haastemies noin 10 000 euron laskun kanssa. Meinasin pyörtyä, sillä minulla ei ollut hajuakaan asunnon maksamisen tilanteesta. Ilmeisesti kaikki kirjeet asiasta olivat menneet entiseen yhteiseen asuntoomme, jossa hän asui. 

Tämän vuoden helmikuussa Jessica sai kotiinsa häätökirjeen. Tuolloin hän oli jo muuttanut Espanjaan uuden miesystävänsä luokse. 

-Olen lentänyt Suomeen useita kertoja selvittämään asioita vuokrarästeihin liittyen. 
 

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!