Jessica ruokola

Missikaunotar Jessica Ruokolalla koronavirus: "Tunnen oloni todella sairaaksi!"

Uutiset | 14.08.2020 09:37

Vuoden 2016 Miss Helsinki Jessica Ruokola on saanut positiivisen tuloksen koronavirustestistä. Mallikaunotar kertoo koronavirustartunnastaan Instagram-tilinsä videotarinassa. 

- Tutut, ystävät ja sukulaiset. Koronavirustestini tulokset olivat positiiviset. Tunnen oloni todella sairaaksi, Jessica kertoo.

Portugalin Playboyssakin poseeranneen Jessican yllättävä virustartunta muistuttaa siitä, että jokaisen kannattaa yhä varautua koronaviruksen aiheuttamiin vaaroihin. Pandemian leviämistä voi välttää pitämällä huolta hyvästä hygieniasta. Perusteellisella käsien pesun lisäksi kaikki yskiminen ja aivastaminen kannattaa tehdä kyynärtaipeen suuntaan, koska virus leviää hengitysilman välityksellä. 

- Pysykää hereillä rakkaat ihmiset. Tämän asian kanssa ei vitsailla. Kaikki maailman ihmiset kamppailevat tämän taudin kanssa tavalla tai toisella. Nyt, jos koskaan, kaikki tuki on tarpeen, joten ottakaa vain rohkeasti yhteyttä, Jessica pyytää.  

Koko maailmaa koskettava koronaviruspandemia on riepotellut kaikkia ihmisiä vauvasta vaariin asti vuoden 2020 alusta alkaen. Nyt Suomessakin suositellaan suojaamaan itseään kasvomaskilla julkisissa liikenneneuvoissa, etteivät tartunnat leviäisi.  

Lue myös: Huh hellettä! Jessica Ruokola ja melkein K-18 -otokset! Käsi haarojen välissä ja ovela nännikikka mahdollistivat Instagram-julkaisun - katso! 

Kuvakaappaus Jessica Ruokolan Instagram MyStory-osiosta.
Kuvakaappaus Jessica Ruokolan Instagram MyStory-osiosta.

Kovia kokemuksia 

Jessicalla on ollut elämässään erittäin koettelevia kokemuksia. Vasta vuosi sitten Seiska kertoi Playboy-mallin suuresta ulosottovelasta. Vuoden 2019 kesäkuussa kaunottarella oli velkaa 32 000 euroa, jonka suurin osio koostui maksamattomista vuokramaksuista. 

Lue lisää: Playboy-Jessica avautuu hurjasta ulosottovelastaan ja häädöstä – syynä pahoinpidellyt Cannonball-ex-rakas: ”Haastemies tuli ovelle lähes 10 000 euron laskun kanssa”

Jessican elämä ei ollut ruusuilla tanssimista edes vuonna 2016, vaikka hän tuolloin sai päähänsä Miss Helsinki -kruunun. Kilpailun voiton jälkeen hänet pahoinpideltiin samana viikonloppuna. 
 

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:Seiskan toimitus, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!