Uutiset
Katso kuvat!

Mikä suomalaismiehiä oikein vaivaa? Hävyttömän hot fitness-kaunotar Else, 40, saa viestejä vain ulkomaalaisilta komistuksilta: ”Ehkä olen niin pelottava suomalaismiesten mielestä?” Kuvat!

19.11.2019 16:50

Vislauksia, pitkiä katseita ja ääneen päivittelyä. Fitnessin viisinkertainen maailmanmestari Else Lautala, 40, on niin näyttävä nainen, että vaalea kaunotar kyllä huomataan. Mutta vislauksia ja huomionosoituksia hän kuulee vain ulkomailla, ei Suomessa.

Samanlaista on myös kaksilahkeisten somekäyttäytyminen. Vaikka rovaniemeläisblondilla on runsaasti myös suomalaisia Insta-seuraajia, ei heiltä tule sosiaalisessa mediassa juuri lainkaan viestejä. Muunmaalaisilta komistuksilta kylläkin.

– Viesteissä ei niinkään pyydetä treffeille vaan ennemminkin kysytään, olenko sinkku tai pohditaan, mitä voisi tapahtua, jos olisin vapaa. Eli se mahdollinen treffikysymys jätetään ikään kuin roikkumaan ilmaan, Else naurahtaa Seiskalle.

– Mutta niitäkin viestejä tulee vain ulkomaalaisilta. Ehkä olen niin pelottava suomalaismiesten mielestä?

Viestien pommittajien ei kuitenkaan kannata sikäli vaivautua, että Else on varattu nainen. Hän paljasti Seiskalle löytäneensä nykyisen avopuolisonsa töiden kautta.

Näin "pelottava" Else on - katso oheiset kuvat! Ja lue myös koko haastattelu tuoreimmasta Seiskasta!

 

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Seiskan arkisto & Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!