Katso videot!
viivi altonen

Miss Suomi nauttii kesästä täysin rinnoin! Viivi Altonen häikäisevän kauniina bikineissä: ”Ei voi muuta sanoa!”

Paljasta Pintaa | 06.06.2021 22:31

Hallitseva Miss Suomi Viivi Altonen, 24, on kunnon kesäkissa, koska nauttii lämpimästä vuodenajasta täysin rinnoin.  

Hän iloitsi kesäkuun ensimmäisenä viikonloppuna auringosta, ja kaikesta mitä kotimaassamme voi helteillä tehdä. 

–  Minä vaan nautin kesästä, ei voi muuta sanoa! Ihana viikonloppu takana ystävien kanssa. Hyvää ruokaa, aurinkoa, luonnossa olemista, jetteilyä, keskusteluita ja hauskanpitoa, malli kertoi.  

Lue myös: Viivi Altosen hehkutettu pukushow Miss Universum -kisassa meni plörinäksi - näyttävät valotehosteet eivät syttyneet: "En löytänyt sitä nappia"

Uv-säteistä hän aikoi nauttia vielä mökkimaisemissa hetken aikaa ennen kuin suuntasi seuraavaan seikkailuunsa. Malli paljasti päivityksessään tulevan viikon olevan hyvin kiireinen, vaikka ei kertonut, mitä se tulee sisältämään.

Hehkutuksensa yhteydessä hän jakoi lyhyen videon Instagram-päivityksessään, missä hän touhuaa kavereidensa kanssa idyllisissä mökkimaisemissa. Päällään hänellä on ihanat kaksiväriset bikinit, jotka korostavat hänen kauneuttaan entisestään. 

Samaiselta reissulta malli julkaisi erittäin näyttävän bikinikuvan, jossa hän seisoo uimapuvussaan laiturin reunalla. Hänen kasvoiltaan loistaa hyvin nautinnollinen ilme, kun Viivi paistattelee auringon alla, joka porottaa täysin kirkkaalta taivaalta häntä kohti. 

Lue myös: Viivi Altonen suuntaa pian Miss Universum -kisoihin! Tällainen on Miss Suomen futuristinen kisapuku - katso uskomattomat kuvat!

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:Timo Korhonen, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!