Katso kuva!
Marika Fingerroos. Kuva Pasi Murto.

Marika Fingerroosin alusvaatekuva ihastuttaa - tämä otos herättää monella tapaa: ”Aikainen lintu madon nappaa!” 

Paljasta Pintaa | 13.04.2021 22:02

Povipommi Marika Fingerroos, 42, on hätkähdyttävän upea näky vasta heränneenäkin. Uhkean muodokas kohukaunotar julkaisi Instagram-tilillään kauniin kuvan, jossa hän on kuin juuri sängystä noussut. 

- Aikainen lintu madon nappaa. Huomenta sinullekin, Marika toivottaa.

Hänellä on päällään pelkät mustat alusvaatteet, joiden ansiosta Marikan vartalosta ei jää paljon piiloon. Hänen muhkeat muotonsa ovat otoksessa esillä niin hyvin, ettei kuvaa katsoessa tarvitse käyttää juurikaan mielikuvitusta.

Lue myös: Kovaäänistä ihmettelyä! Kohukaunotar Marika Fingerroos yllättyi Alkon kassalla! 

Tummat rintaliivit puristavat Marikan massiivisen poven tiiviisti yhteen, minkä takia katse kiinnittyy noiden kookkaiden kumpujen väliseen ahtaaseen laaksoon. Huomiota herättävä kukkuloiden kouru on myös kuvan keskellä, joten katsojan silmä saattaa osua siihen muutenkin ensimmäisenä. 

Päivänavaus

Marikan päivitys otettiin vastaan hyvin, sillä monet hänen seuraajistaan kiittelivät kaunotarta julkaisusta. 

Lue myös: Oho! Povipommi Marika Fingerroos, 41, hyppäsi yllättäen aikuisviihteeseen - poseeraa rohkeasti K18-sivustolla!

- Huomenta vaan, ja mukavaa päivää sinne! Olipa upea kuva näin heti aamusta.

- No nam!

- Wau.

- Kaunista,

- Seksikäs.

Salarakas

Marika tuli tunnetuksi kesällä 2004, kun leikkisällä villikissalla oli härskiä vispilänkauppaa Tuurin kyläkauppiaan Vesa Keskisen, 53,kanssa. Marikaa voidaan pitää salarakas-termin äitiniä, sillä hän oli ensimmäinen, josta lehdistö on kyseistä titteliä käyttänyt. Termiä hän ei kuitenkaan hirveästi kammoksunut, ja Marika levytti aikoinaan Martina Aitolehden kanssa Salarakkaat-lauluduona kokonaisen albumin verran musiikkia.

Lue myös: Apua! Marika Fingerroosin suuri hätä kesken siivouksen ja siiderihetken - kirosanat raikuivat ja poliisi saapui paikalle!

Kaksikon levyllä oli kokonaisuudessaan 12 kappaletta, joista yksi oli nimeltään Salarakas. Kappale oli albumin esikoissingle ja julkaistiin vuoden 2005 heinäkuussa. 

05.11. 2005, Helsinki, Suomi. Marika Fingerroos (vas.) ja Martina Aitolehti Salarakkaat-levyn julkaisutilaisuudessa. Kuvaaja: Topi Roos  All Over Press
Kaksikko lauloi Salarakkaat-levyn julkaisutilaisuudessa vuonna 2005. Kuva: Topi Roos

 

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:Seiskan toimitus, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!