fbq
Kotimaa
11.04.2021 11:03
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Seiskan arkisto
Marika Fingerroos

Kovaäänistä ihmettelyä! Kohukaunotar Marika Fingerroos yllättyi Alkon kassalla!

Kotimaa
11.04.2021 11:03
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Seiskan arkisto

Marika Fingerroos nähtiin viime viikon tiistai-iltana Vaasan Kivihaan Alkossa. Hän pakkasi ostoksiaan ja alkoi ihmetellä kassalla kovaan ääneen, että Alkossakin myydään lahjakortteja.

– Marika höpötteli toisen asiakkaan kanssa ja kehaisi, että lahjakorttihan on oikein hyvä idea, viinakaupasta virnuillaan.

Aikoinaan Vesa Keskisen salarakkaana tunnetuksi tullut Marika on viihtynyt kohujulkisuudessa jo yli 15 vuoden ajan.
Aikoinaan Vesa Keskisen salarakkaana tunnetuksi tullut Marika on viihtynyt kohujulkisuudessa jo yli 15 vuoden ajan.

Lue myös: Uhkea povipommi Marika Fingerroos lähti mielikuvamatkalle - katso törkykuuma bikinikuva!

Hyppy aikuisviihteeseen

Viime syksynä Seiskan uutisoi, että kohukaunotar on liittynyt maksulliselle, K18-materiaalia sisältävälle OnlyFans-sivustolle. Kyseessä on aikuisille tarkoitettu K18-sivusto, jossa kuka tahansa voi julkaista kuvia ja videoita ja pyytää niistä kuukausimaksua seuraajiltaan. Sivuston sisältö on pääosin paljasta pintaa ja aikuisviihdettä.

Lue myös: Oho! Povipommi Marika Fingerroos, 41, hyppäsi yllättäen aikuisviihteeseen - poseeraa rohkeasti K18-sivustolla!

Sivusto on noussut suureen suosioon kotimaisten ja myös ulkomaalaisten julkkiskaunotarten keskuudessa. Suomalaisista Marikan lisäksi omaa OnlyFans-tiliä pyörittävät muun muassa missikaunotar Erika Helin ja povipommi Marianne Kallio.

Lue myös: Ohhoh! Povipommi Marianne Kallion seksivideot vuotivat nettiin – tuskastunut kohukaunotar: ”Olen yhteydessä poliisiin”

Viime syksynä Seiska päätti tarkistaa, millaisia videoita ja kuvia Marika on jakanut OnlyFansissa, jonka sisältö ei ole julkista.

Kävi ilmi, että Marika poseeraa useissa kuvissa ronskisti täysin alasti, joten kohukaunottaren muodot tulevat hänen seuraajilleen tutuiksi. Hän on julkaissut alastonkuvia saunasta, rantakalliolta, keittiöstä, hiekkarannalta, kylvystä sushilautasen ääreltä sekä sängyltä samppanjalasit edessään. Lisäksi hän on julkaissut todella pornahtavan lähikuvan alastomasta pepustaan.

Lue lisää: Näin ronskia materiaalia Marika Fingerroos julkaisee K18-sivustolla rinnat ja alapää paljaana - valtava ero sensuelleihin somekuviin verrattuna!

Lue lisää Kääk-juoruja tuoreimmasta Seiskasta!

Kuulitko mehukkaan julkkisjuorun? Nappasitko kohukuvan? Soita 044 567 7777, tai lähetä vinkki lomakkeella.