fbq
Uutiset
07.02.2021 18:31
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram
Marika Fingerroos
Apua! Marika Fingerroosin suuri hätä kesken siivouksen ja siiderihetken - kirosanat raikuivat ja poliisi saapui paikalle!
Uutiset
07.02.2021 18:31
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram

Entinen kohukaunotar Marika Fingerroos, 41, jakoi sosiaalisessa mediassa kaaottisen kokemuksensa, jossa paikalle saapui myös poliisi.

Instagramin tarinaosiossa avautunut Marika kertoi päivänsä alkaneen varsin tavallisten kotiaskareiden parissa.

- Ihana aamupala, hepat ulos, takas sänkyyn makoileen ja toinen hieroo. Intoa täynnä alat siivoon, siivoot koko alakerran, myös yläkerran portaat. Toteat, että olet mahtava, otat siiderin, mutta samalla näet sun kolmen koplan viilettävän pitkin pihoja. Siideristä nopee naukku, toppahousut päälle, takki rintsujen päälle, kengät ilman sukkia jalkaan ja ulos, Marika kirjoitti Instagram-tilillään.

Lue myös: Lämmikkeet omasta takaa! Marika Fingerroos bikineissä keskellä pakkasta: ”Kippis elämälle!”

Kirosanat raikuivat

Hevosnainen ei pidätellyt tilanteessa tunteitaan.

- Vittu sana raikaa, ainut minkä vissiin osaan...Juoksen ulos. Mies raukka saa kuulla kaikki mitä ei osaa tehdä oikein ja säntään hakee kauraa. Samalla hepat ampaisee tielle...Lähden apostolin kyydillä perään ja huudan kurkkusuorana miehelle, ota auto, mä pysäytän liikennettä. No hepat painaa kohti Pohjoista ja mitää näkymiä...Hyppään autoon ja perään, kaunotar kertasi katastrofaalista tilannetta.

Lue myös: Marika Fingerroos ei päässyt ulkomailla joulutunnelmaan: Kadehdin ihmisiä, jotka asuvat Lapissa

Marika ja hevonen

"Kiltti nainen auttoi, ritari poltti kumia"

- Seis, mä meen kävellen...Vanha poika Rate ensimmäisenä hamuaa kauraa, sit Fasu ja opsku. Fasu ja Opadi kiinni. Lähden patikoimaan pitkin pyörätietä, toivoen, että Rate seuraa muita. No vittu, se haluaa haahuilla...Kävelee pitkin ajokaistaa...Joku kiltti nainen ilmoittautuu avuksi...Mun siskolla on heppa...Ok. Ihana kiitos (sydän) samaan aikaan joku elämän RITARI päättää polttaa kumia heppojen takana, ku hitaus...Voi luoja, onneksi mulla oli ne hepat, muutoin se teinari audi olisi saanut kiven ikkunaan, Marika jatkoi tapahtuman kuvailua.

Lue myös: Uhkea povipommi Marika Fingerroos lähti mielikuvamatkalle - katso törkykuuma bikinikuva!

Marika ja hevonen

Poliisit pihalle

Lopulta sekasortoinen tilanne saatiin selvitettyä.

- Päästiin turvallisesti kotiin. Hevoset tarhaan ja kaikki hyvin. 40 min myöhemmin tulee poliisi pihalle, kyselee mieheltä onko teidän hepat kotona...Mies vastaa on...Olisivat nähtävästi jatkaneet hidasta liikehdintää ja typerää etsintää, joten pakko oli huikata perään, btw. Ne hepat oli täältä ja ovat kotona...En ikinä haluaisi odottaa 40 min jos oikeesti hätä olisi...Ajoja ei hirveesti ole näin covid 19 aikana, mutta se kahvi maistuu, Marika kirjoitti.

Marikan viikonloppu oli kaikesta huolimatta onnistunut.

Arkistovideo: Marika Fingerroos saunassa

Tilaa Seiskan uutiskirje! »