Katso kuva!

Huhhuh, miten kuuma kissa kalliolla! Anne-Mari Planting innostui ensi helteistä: ”Saisi olla koko kesän tämmöistä”

Paljasta Pintaa | 11.05.2021 20:31

Tosi-tv-ohjelmistakin tuttu Anne-Mari Planting ei turhia aikaillut, kun Suomeen iski ensimmäiset hellepäivät. Matkaoppaat- ja Big Brother -sarjoissa ollut vaaleaverikkö ampaisi Kaivopuiston rantaan bikineissä, että hän saisi kaiken irti kuumasti porottavasta auringosta toukokuisena tiistaina. 

Vaikka monet mieltävät toukokuun vielä keväiseksi kaudeksi, entinen lentoemon mielestä lämpöaallot olivat riittävän polttavat myöhempään vuodenaikaan. 

- Eka kesäpäivä ja heti rantsuun! Minun puolesta saisi olla koko kesän tämmöistä, Anne-Mari kertoi Instagramissa.

Lue myös: Suomen seksikkäin lentoemo haaveilee etelän lämmöstä - Anne-Mari Planting julkaisi tulikuuman alusvaatekuvan: "Ei tää ihan sama asia oo"

Kirkkaalta taivalta paahtava aurinko sai Anne-Marin huulille hyvin leveän hymyn, joten hän taisi saada luonnonvalosta hurjan määrän D-vitamiinia. Vitamiinin saanti, kun on Suomessa talviaikaan auringonvalosta hieman hankalaa, niin useat suomalaiset saattavat virkistyä kesän tulessa. 

Asiantuntijoiden arvion mukaan kotimaassa riittäisi kesä-aikaan noin 15 minuutin kokovartaloaltistus auringonvalolle 2–3 kertaa viikossa, mikäli haluaa tarpeeksi D-vitamiinia luonnonvalosta.

Kuin kaksi marjaa

Media-alaa opiskelevalla Anne-Marilla on upeiden muotojensa lisäksi myös hyvin tunnistettavat kasvonpiirteet, sillä hän muistuttaa hieman kansainvälistä näyttelijätähteä. Hänen kauniin vahvat kulmakarvat, silmät ja lievä hymy tuovat mieleen väkisinkin Titanic -elokuvasta tunnetun Kate Winsletin. 

Lue myös: Tosi-tv:n povekas lentoemäntä Anne-Mari Miettinen paljastaa karun sometotuuden - mutta UUH MAMA, millä huomiokuvalla! Katso!

Hyvin samanlaiselta Anne-Mari näyttää erityisesti Instagram-päivityksessään, jossa hän esitteli löytöliskolemmikkinsä Turon.    

- Saanko esitellä, herra Turo. Turo tuli meille vuonna 2003 löytöliskona. Se oli unohdettu/jätetty/kadotettu ilmeisesti muutossa, ja uusi asukas löysi sen tyhjästä kerrostaloasunnosta. Löytäjä sai varmaan hyvät hepulit! Joka tapauksessa Turo vietiin eläinsairaalaan, jossa minun äiti oli töissä, ja jossa itse olin tettiläisenä. Koska meillä oli jo valmiiksi yksi leopardigekko Tilkku, päätettiin adoptoida myös Turo. Nyt 18 vuotta myöhemmin tässä hän edelleen komeilee, Anne-Mari kertoi.

Lue myös: Media-alalle hypännyt upea Anne-Mari Miettinen makaa seksikkäänä peppu pystyssä sängyssä - käytössä uudet välineet

Kate Winslet
 
Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:Pasi Murto, Instagram, All over press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!