fbqMedia-alalle hypännyt upea Anne-Mari Miettinen makaa seksikkäänä peppu pystyssä sängyssä - käytössä uudet välineet | Seiska
Hotnow
15.11.2020 22:59
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram
Anne-Mari Miettinen
Media-alalle hypännyt upea Anne-Mari Miettinen makaa seksikkäänä peppu pystyssä sängyssä - käytössä uudet välineet
Hotnow
15.11.2020 22:59
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram

Tosi-tv-ohjelmistakin tuttu Anne-Mari Miettinen julkaisi kuumia kuvia itsestään sosiaalisessa mediassa.

Lentoemäntänä aiemmin työskennellyt kaunotar on aloittanut media-alan opiskelut. Anne-Mari kertoo ostaneensa studiokuvaussetin, joka on ollut hänellä käytössä viikon verran.

- Oon jo pitkään halunnu ns. ammattilaisvälineitä somen sisällön tuottamista varten ja nyt kun oon opiskelemassa media-alaa ajattelin että kohtahan sitä ollaan oikeastikin ammattilaisia tällä saralla, joten miksen panostaisi hyviin välineisiin, kaunotar pohti Instagram-tilillään.

Lue myös: Tosi-tv:n povekas lentoemäntä Anne-Mari Miettinen paljastaa karun sometotuuden - mutta UUH MAMA, millä huomiokuvalla! Katso!

Anne-Mari julkaisi kolmen kuvan sarjan, jossa kahdessa kuvassa kaunotar poseeraa takamus kauniisti esillä.

- Voitteko kuvitella että nää kuvat on kuvattu yöllä ilman päivänvaloa? Ja vieläpä ihan kotona eikä studiossa, Anne-Mari kirjoitti kuvien yhteydeen.

Katso kaikki kuvat klikkaamalla oletuskuvan oikealla puolella olevaa nuolta.

Anne-Mari on aiemmin painottanut, että ei käytä kuvanmuokkausohjelmia julkaistessaan sisältöä someen.

Kaunotar on myös ahkera liikkuja. Katso tästä Anne-Marin viimeaikaisia julkaisuja.

Lue myös: Näin syntyvät Suomen seksikkäimmän lentoemännän Anne-Mari Miettisen herutuskuvat: "Haluan provosoida ja puhua naiseuden puolesta"

Kurvikaunotar muistetaan tosi-tv-sarjoista Matkaoppaat ja Julkkis Big Brother. Anne-Mari on naimisissa Gladiaattorit-sarjassa kilpailleen Petterin kanssa.

Lue myös: Pikkutuhmia kuvia ja viestejä joka päivä! Näin tosi-tv-seksipommi Anne-Mari Miettinen ja Petteri-rakas piristävät toisiaan arjessa