Uutiset
Katso kuva!

Tosi-tv:n povekas lentoemäntä Anne-Mari Miettinen paljastaa karun sometotuuden - mutta UUH MAMA, millä huomiokuvalla! Katso!

06.07.2020 11:42

Matkaoppaat- ja Big Brother -sarjoistakin tuttu lentoemäntä Anne-Mari Miettinen julkaisi Instagram-tilillään kesäisen rohkean kuvan itsestään. Anne-Mari painottaa profiilissaan, ettei hän käytä kuvanmuokkausohjelmia postaessaan sisältöä kanavalleen.

Tuoreessa kuvassa Anne-Mari poseeraa pienissä bikineissään paljun reunalla hellehatun kera. Villikko avautuu kuvatekstissään valeprofiileista ja niiden tarkoitusperistä.

- Olen lähiaikoina saanut selville, että kuviani on käytetty luvatta valeprofiileissa, joissa yritetään huijata rahaa ihmisiltä, hän kirjoittaa.

Lue myös: Näin syntyvät Suomen seksikkäimmän lentoemännän Anne-Mari Miettisen herutuskuvat: "Haluan provosoida ja puhua naiseuden puolesta"

- Itse olen matkaopasvuosina kasvattanut itselleni hiukan epäileväisen luonteen ja olen lähinnä nauranut huijausyrityksille mutta ei enään naurata kun tajusin miten paljon tällaista nettihuijausta tapahtuu ja kuinka paljon uhreja on!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

VALEPROFIILIT| Olen lähiaikoina saanut selville että kuviani on käytetty luvatta valeprofiileissa, joissa yritetään huijata rahaa ihmisiltä. Tämä on hyvä muistutus siitä että jos lataat jotain nettiin se jää sinne ikuisesti (ja pahimmassa tapauksessa sitä käytetään väärin) mutta myös hyvä muistutus siitä että kuvan takaa kirjoitteleva henkilö saattaa olla ihan kuka tahansa! Itse olen matkaopas vuosina kasvattanut itselleni hiukan epäileväisen luonteen ja olen lähinnä nauranut huijausyrityksille mutta ei enään naurata kun tajusin miten paljon tällaista nettihuijausta tapahtuu ja kuinka paljon uhreja on! Aina kannattaa olla skeptinen henkilöä kohtaan joka aivan yllättäen lähestyy sinua somessa, alkaa nopeasti kutsumaan sinua ”kullaksi” tai ”rakkaaksi” tms. ja pian tämän jälkeen pyytää rahaa erinäköisten syiden perusteella (aika perus on se että äiti on sairaalassa, auto hajonnut tai tarvitsee rahaa lentolippuun tai rahan siirtoon) #scam #fakeprofile #againstfakeprofiles #catfish

A post shared by Anne-Mari Planting (@annemari.aurora) on

Anne-Mari on naimisissa Gladiaattorit-sarjassa kilpailleen Petterin kanssa ja kaksikko onkin nauttinut Suomen suvesta yhdessä.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Keskikesän tunnelmaa ilta-auringossa rakkaan kanssa 💛 #midsummer

A post shared by Anne-Mari Planting (@annemari.aurora) on

 

Lue myös: Ohhoh! Tältä näyttää Suomen seksikkäin lentoemo Anne-Mari Miettinen ilman pidennyksiä: "Uusi lookki sopii sulle" - katso!

Teksti:Milla Leinonen
Kuvat:Seiskan toimitus ja Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!