Uutiset
Katso kuva!

Tosi-tv:n povekas lentoemäntä Anne-Mari Miettinen paljastaa karun sometotuuden - mutta UUH MAMA, millä huomiokuvalla! Katso!

06.07.2020 11:42

Matkaoppaat- ja Big Brother -sarjoistakin tuttu lentoemäntä Anne-Mari Miettinen julkaisi Instagram-tilillään kesäisen rohkean kuvan itsestään. Anne-Mari painottaa profiilissaan, ettei hän käytä kuvanmuokkausohjelmia postaessaan sisältöä kanavalleen.

Tuoreessa kuvassa Anne-Mari poseeraa pienissä bikineissään paljun reunalla hellehatun kera. Villikko avautuu kuvatekstissään valeprofiileista ja niiden tarkoitusperistä.

- Olen lähiaikoina saanut selville, että kuviani on käytetty luvatta valeprofiileissa, joissa yritetään huijata rahaa ihmisiltä, hän kirjoittaa.

Lue myös: Näin syntyvät Suomen seksikkäimmän lentoemännän Anne-Mari Miettisen herutuskuvat: "Haluan provosoida ja puhua naiseuden puolesta"

- Itse olen matkaopasvuosina kasvattanut itselleni hiukan epäileväisen luonteen ja olen lähinnä nauranut huijausyrityksille mutta ei enään naurata kun tajusin miten paljon tällaista nettihuijausta tapahtuu ja kuinka paljon uhreja on!

Anne-Mari on naimisissa Gladiaattorit-sarjassa kilpailleen Petterin kanssa ja kaksikko onkin nauttinut Suomen suvesta yhdessä.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Keskikesän tunnelmaa ilta-auringossa rakkaan kanssa 💛 #midsummer

A post shared by Anne-Mari Planting (@annemari.aurora) on

 

Lue myös: Ohhoh! Tältä näyttää Suomen seksikkäin lentoemo Anne-Mari Miettinen ilman pidennyksiä: "Uusi lookki sopii sulle" - katso!

Teksti:Milla Leinonen
Kuvat:Seiskan toimitus ja Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!