fbq
Paljasta Pintaa
20.04.2021 19:01
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Seiskan toimitus, Instagram
tis-mattu
Herranjestas, mitkä munkit! TIS-Matun silikonirinnat puristuvat bikineissä: ”F*ck it!”
Paljasta Pintaa
20.04.2021 19:01
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Seiskan toimitus, Instagram

Temptation Island Suomi -sarjasta julkisuuteen noussut Mathilda ”Mattu” Westerberg puhui ohjelman aikana paljon silikonirinnoistaan, kun hän väitti ottaneensa ne silloisen poikaystävänsä Japen takia. Mainetta keränneitä meijereitään Mattu esittelee osittain uudessa Instagram-päivityksessään. 

Viettelysten saarella villiintynyt reality-tähti julkaisi itsestään viehkeän mustavalkoisen otoksen, jossa hän on pukeutunut bikineihin. Kaksiosaisen uimapuvun yläosa puristaa hänen muhkean rintavarustuksensa hyvin tiiviisti yhteen, mikä saa ne näyttämään entistä täyteläisimmiltä. 

- Moikka, minä tässä vain! Yritin keksiä tähän jotain fiksua kuvatekstiä, mutta fuck it! Mä otin kivan kuvan itsestäni ja haluan julkaista sen, ei muuta! Mattu kertoo. 

Lue myös: TIS-Mattu kävi hammasremontissa Turkissa - kaunotar sai kotiin tultuaan yllättäen mojovan laskun: "Tyhmästä päästä kärsii lompakko"

Tosi-tv-tähden paljasteleva kuva ei jäänyt hänen seuraajiltaan huomaamatta, sillä he innostuivat kehumaan hänen kauneuttaan. Iloitsevien kommentoijien joukosta löytyi muitakin Temptation Island Suomi -sarjan osallistujia, kuten Meiju Koskela. Hän piti Matun kuvaa erittäin kuumana, ja ilmaisi sen liekki-emojeilla.    

Lue myös: TIS-Iltarovio: Mattu jätti Japen heti Temptation Islandin jälkeen – avoin tilitys erosta: ”Pääni oli aivan sekaisin siinä vaiheessa!”

Enemmistö kommentoijista kertoi otoksen herättämästä ihastumisestaan lyhyesti ja ytimekkäästi. 

- Meikäläisen woman crush

- Upea olet

- Wau

- Sanaton

- Ihana sinä

- Kuumis  

Totuus

Mattu paljasti myöhemmin Seiskan TIS-iltaroviossa, ettei ollut ottanut täytettä tisseihinsä pelkästään poikaystävänsä takia. 

Lue myös: TIS-Iltarovio: Mattu kertoo vihdoin totuuden silikonikohusta! "Ajatus lähti siitä, että..."

- Ajatus lähti siitä, että ajattelin Japen tykkäävän niistä. Olin miettinyt silikoneja jo nuorempana, mutta siitä ponnahdus lähti. Kyllä minä pidän niistä itse todella paljon. Eikä kukaan mene leikkaukseen vain sen takia, että joku pakottaa. Enkä kokenut niin. Idea lähti miellyttämisen halusta, Mattu sanoi tuolloin. 

Ruutinioperaatio

Realitytähti kävi viime joulukuussa korjaamassa silikonirintojaan, kun toinen niistä oli kapseloitunut. Tämän takia silikoni rinnan sisällä piti vaihtaa uuteen, jottei se kovettuisi. 

Lue myös: TIS-kaunotar Mattun toinen silikonirinta kapseloitui - rintaleikkaus tänään: "Jännittää niin paljon, että oksettaa!"

Seiska tavoitti Matun tuolloin juuri ennen leikkaukseen menoa, ja hän vakuutti kyseessä olevan rutiinitoimenpide. 

- Ei ole terveysriskiä tai vaaraa, se tehdään enemmän esteettisimmistä tai henkisistä syistä. Kyllähän sitä haluaa, että se oma tissi on pehmeä, Mattu kertoi.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »