fbq
Uutiset
11.12.2020 10:57
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Seiskan toimitus, Instagram
Mattu
TIS-kaunotar Mattun toinen silikonirinta kapseloitui - rintaleikkaus tänään: "Jännittää niin paljon, että oksettaa!"
Uutiset
11.12.2020 10:57
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Seiskan toimitus, Instagram

Temptation Island Suomesta julkisuuteen noussut Mathilda "Mattu" Westerberg menee tänään perjantaina leikkaukseen. 

Kyseessä on rutiinitoimenpide, sillä Mattun toinen silikonirinta on kapseloitunut. Seiska tavoitti Mattun perjantaina juuri ennen leikkaukseen menoa. Mattu kertoi voinnistaan ja tunteistaan ennen operaatiota.

- Olen menossa operoimaan mun toista implanttia, sillä se on kapseloitunut ja me vaihdetaan se uuteen. Kapseloituminen tarkoittaa sitä, että tulee hematooma rintaan tai implanttiin ja se rupeaa keräämään arpikudosta sen ympärille. Se johtaa siihen, että rinta kovettuu. 

- Ei ole terveysriskiä tai vaaraa, se tehdään enemmän esteettisimmistä tai henkisistä syistä. Kyllähän haluaa, että se oma tissi on pehmeä, Mattu kertoo. 

Lue myös: TIS-Iltarovio: Mattu kertoo vihdoin totuuden silikonikohusta! "Ajatus lähti siitä, että..."

Mattu

Leikkaus jännittää

Toimenpidepäivän aamuna Mattu kertoi Seiskalle jännittävänsä toimenpidettä.

- Yllätyin siitä, miten hyvät yöunet sain, vaikka minua jännittää. Jännittää niin paljon, että oksettaa! 

Mattun mukaan jännitys johtuu siitä, että ensimmäisen leikkauksen jälkeinen toipumisaika oli hänelle melko rankka. 

- Ekan kerran kun näihin laitettiin ne implantit, niin se parantumisvaihe oli todella paha. Oli oksentelua, pyörtymistä, ja tosi paha olo. Toisaalta se operaatio tehtiin Virossa, ja silloin jouduin matkustamaan laivalla kotiin. Tämän päivän leikkaus tehdään täällä Suomessa, ja pääsen jo samana päivänä takaisin kotiin!

Lue myös: Mattu saapuu vihdoinkin Temptation Island Suomeen - tämä könsikäs sinkku onkin hänelle jo entuudestaan tuttu: "Kivaa nähdä selvin päin!"

Mattun ystävä hakee hänet leikkauksen jälkeen. Mattu kertoo, ettei ole varustautunut leikkauksen jälkeiseen toipumiseen vielä niin hyvin. 

- Hävettävän huonosti olen kyllä varustautunut! Kaverini tulee hakemaan minut, niin päästään käymään apteekissa ja kaupassa. En ole oikein selvittänyt, että mitä kaikkea minun olisi pitänyt hankkia etukäteen. Saan sitten ne neuvot ja reseptit paikan päällä, ja mennään niillä, Mattu naurahtaa.

Hänen mukaan toipumisaika selviää leikkauksen jälkeen.

- Viimeksi kun minut leikattiin, niin kävin vielä päivätöissä. Sen leikkauksen jälkeen toipumisaika oli noin viikko. Koska rinta on jo aiemmin leikattu, en usko että parantumisaika on yhtä pitkä. Nyt teen sometyöt kotitoimistolla, joten en sinänsä tarvitse samanlaista sairauslomaa kuin viimeksi. Toki se toipumisaika on aina yksilöllistä, Mattu huomauttaa. 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »