Katso kuva!

Entinen poliisi tienannut yli 1,5 miljoonaa euroa alusvaatekuvilla – näin virkatyönsä lopettaneen Charlotte Rosen lompakko täyttyi räjähdysmäisesti: katso pornahtavat kuvat

Paljasta Pintaa | 09.03.2021 22:10

Brittiläisissä poliisivoimissa työnsä lopettanut Charlotte Rose, 27, on tienannut paljastelevilla kuvilla huomattavan pankkitilin. Hän on ansainnut viime vuosien aikana suosituksi tulleella OnlyFans-tilillään yli 1,5 miljoonaa euroa, kertoo Splash News.

Hän lopetti työnsä poliisivoimissa vain vuoden jälkeen, koska ei pitänyt miesvoittoisesta työympäristöstä. Toinen suuri syy oli se, ettei työ sopinut hänelle. Eläinrakas malli olisi tahtonut työskennellä poliisikoirien parissa, muttei olisi päässyt arvionsa mukaan siihen vaatimaan koulutukseen kuin vasta 10 vuoden työskentelyn jälkeen. 

Lue myös: Uhkea OnlyFans-tähti Pasha Pozdniakova, 21, parkkeerasi jättirintansa Olavinlinnan eteen - sai osakseen kommenttivyöryn! 

Alan vaihdos on kyllä silmiä hivelevän ihailtavaa, kun katsoo millaisia kuvia malli itsestään julkaisee. 

5

Kaikki alkoi vuonna 2016

Charlotten mallinura alkoi, kun ystävä pyysi häntä mukaan testikuvauksiin. Kuvauksissa he poseerasivat hänen suosikkiautonsa Lamborghinin kyydissä, ja Charlotte tempaantui täysin glamour- ja alusvaatemallien maailmaan. Hän onkin yksi ensimmäisistä OnlyFans-sivun malleista.

Lue myös: Vau, mitä kuvia! Kalifornialainen kotiäiti tienaa lähes 130 000 euroa kuussa OnlyFans-tilillään - kaikki eivät ole Tiffany Poindexterin harrastuksesta kuitenkaan iloisia 

Hänet kutsuttiin heti mukaan vuonna 2016, kun nykyisin kovinkin kuuluisaa sivustoa laitettiin pystyyn. Tuolloin siellä oli vasta 100 naista, joiden tarkoitus oli jutella suoraan fanien kanssa ilman mitään välikäsiä. 

Charlotte piti oman OnlyFans-tilinsä kesynä verrattuna moniin muihin, jotka sivustolla myyvät alastonkuviaan ja videoitaan. Hän keskittyi enemmänkin luomaan eräänlaisia roolileikkejä, joissa hän keskusteli paljon faniensa kanssa. Malli ei kuvitellut saavansa sillä paljoakaan pätäkkää, joten hän ei kuluttanut siihen paljoa aikaansa. 

1

2

3

4

Kasvava palkkapussi

Vasta vuoden 2018 lopussa sivusto alkoi tulla suositummaksi, ja Charlottekin alkoi innostua sen käytöstä. Hän alkoi olla sivustolla aktiivisempi, minkä takia hänellä kului siellä päivästä 14-16 tuntia.

Lue myös: Somevaikuttaja Rosanna Kulju kertoo mielipiteensä OnlyFans-sivuston alastonkuvista: "Mieti kaksi kertaa"

Seuraavana vuonna hänen tulonsa olivat nousseet yli 11 000 euroon kuussa, mikä tosin on reilusti alle 10 prosenttia hänen nykyisistä kuukausituloistaan. Yli 134 000 euro kuukausittain tienaava malli ostikin itselleen ikioman Lamborghinin, koska on unelmoinut sellaisesta lapsesta saakka.  

5

6

7

8

Lue myös: Britannian seksikkäin bussikuski Jodie, 24, poseeraa tyrmäävänä alusvaatteisillaan: "Saan miehiltä aina saman reaktion"

Lähde: All Over Press / Splash News

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!