Katso kuvat!
Jodie Leigh Fox

Britannian seksikkäin bussikuski Jodie, 24, poseeraa tyrmäävänä alusvaatteisillaan: "Saan miehiltä aina saman reaktion"

Paljasta Pintaa | 03.03.2021 20:05

Jodie Leigh Foxia, 24, on tituleerattu Britannian seksikkäimmäksi bussikuskiksi, eikä suotta. Näyttävä nainen aloitti uransa bussikuskina vain 21-vuotiaana oltuaan aina kiinnostunut linja-autojen ajamisesta.

Aiemmin Jodie toimi hoitajana, mutta nähtyään hakuilmoituksen bussikuskin paikalle, noheva nainen päätti hakea paikkaa.

Lue myös: Uuh, Temptation Island -Amalia poseerasi sensuellissa alusvaatekuvassa - katso!

- Lopetettuani työni hoitajana tajusin, että olen aina ollut kiinnostunut kuljettajan töistä. Istuin aina lähimmälle paikalle kuljettajaa ja pidän ajamisesta, joten päätin tehdä unelmasta totta, essexiläinen Jodie kertoi Yahoolle helmikuussa.


Jodie Leigh Fox
Jodie Leigh Fox

Saa edelleen asiattomia kommentteja

Siitä lähtien Jodie on ajanut linja-autoja, turistibusseja ja jopa limusiineja, mutta hän saa edelleen pyytämättään kommentteja ulkonäöstään asiakkailta.

- Saan todella paljon kommentteja matkustajilta… Pääasiassa miehiltä, Jodie sanoo.

Katso myös: Jestas sentään! Povipommi Sarah Longbottom säväyttää yläosattomissa – katso kuumat kuvat

Jodie Leigh Fox
Jodie Leigh Fox
- Kun miehet nousevat bussiin, saan aina saman reaktion. Yleensä se on ”olet niin nätti” tai ”en ole koskaan nähnyt yhtä kaunista bussikuskia.”

Lue myös: Lähtisitkö treffeille Beverly Hillsin pornoimman kotirouvan kanssa? Äskettäin eronnut seksipommi Erika Girardi, 49, etsii nyt treffiseuraa!

Taistelee stereotypioita vastaan

Jodie haluaakin taistella stereotypioita vastaan. Instagram-tililleen julkaisemassaan lausunnossa Jodie kertoo, että halusi haastattelullaan ottaa kantaa sen puolesta, että naisenakin voi nykyisin tehdä kaikenlaisia töitä. Siitä huolimatta Jodien mukaan miespainotteisilla aloilla naiset joutuvat edelleen sietämään ikäviä kommentteja.

- Jotkut sanovat minun olevan liian nätti bussikuskiksi, mutta naisilta saan myös mukavia kommentteja, kun he kehuvat minua tai kynsiäni tai meikkiäni.

Jodie Leigh Fox
Jodie Leigh Fox

Vankka suosio TikTokissa

Jodie on onnistunut keräämään myös vankan suosion TikTok-palvelussa. Lähes 50 000 TikTok-seuraajaa pääsevät seuraamaan Jodien arkea bussikuskina päivittäin.

- Olen ennenkin julkaissut videoita TikTokiin, mutta en koskaan työunivormussa. Kun julkaisin olevani bussikuski, niin ihmiset sekosivat.

Katso myös: Superkuuma Iida Ketola hurmaa alusvaatteissaan: ”Upea peppu sulla” – katso sensuelli kuva!

Jodie Leigh Fox
Jodie Leigh Fox

"Ajan kunnes eläköidyn"

Jodie kertoo, että bussikuskiksi ryhtyminen ei ole niin helppoa kuin voisi kuvitella. Jodie kertoo tehneensä englanninkielen- ja matematiikan kokeet, sekä viisi eri moduulia ennen kuin pääsi teoriakokeeseen.

- Rakastan työtäni! Toivottavasti saan tehdä tätä siihen asti kunnes eläköidyn.

Katso myös: Vau! Peppukuningatar Erna Husko läväytti huikeat ennen ja jälkeen -alusvaatekuvat someen: "En voi muuta kuin olla ylpeä" - katso!

Jodie Leigh Fox
Jodie Leigh Fox
Teksti:Ida Herranen
Kuvat:All Over Press, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!