fbq
Uutiset
10.02.2021 17:30
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram
Rosanna Kulju
Somevaikuttaja Rosanna Kulju kertoo mielipiteensä OnlyFans-sivuston alastonkuvista: "Mieti kaksi kertaa"
Uutiset
10.02.2021 17:30
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram

Somevaikuttaja ja missiemo Rosanna Kulju, 29, murehtii sosiaalisessa mediassa yleistyvästä ilmiöstä. Häntä häiritsee K18-materiaalin myyminen suositulla OnlyFans-sivustolla, ja sen suosion suuri kasvu viime aikoina. Ilmiö on maailmanlaajuinen, ja se on kasvanut entisestään viime vuoden aikana, kun monet julkisuudesta tunnetut kaunottaret tekivät OnlyFans-tilit koronaviruspandemian keskellä.

- Seuraan itse enemmän ruotsalaisia vaikuttajia ja mediaa yleisesti. Mielestäni on tosi huolestuttavaa, miten nopeasti OnlyFans on yleistymässä. Jos saan antaa yhden vinkin kenelle vaan nuorelle, niin älä hanki OnlyFansia nopean rahan perässä. Kuvat eivät häviä internetistä koskaan.

Rosanna antoi vinkkinsä Instagram-tilinsä videotarinoissa. Neuvo on nuorille erinomainen, koska se on pitänyt paikkaansa jo vuosia. Samaa ovat sanoneet entiset aikuisviihdetähdet, jotka ovat varoittaneet alalle siirtymisessä olevan enemmän vahinkoa kuin hyötyä. 

Lue myös: Supersuosittu entinen aikuisviihdetähti Mia Khalifa varoittaa pornon vaaroista – "Videot vainoavat kuolemaan saakka!"

Julkisuuden henkilöiden siirtyminen kyseiselle sivustolle on myös vaikuttanut negatiivisesti siellä elantonsa tienaavien palkkapusseihin Buzzfeed-julkaisun mukaan.

- Se että myydään kuvia omasta vartalosta rahaa vastaan, on tosi kaukana siitä todellisuudesta, jossa haluan itse elää tai johon haluan lapseni kasvattaa joskus, Rosanna kertoo. 

Lue myös: "Tämä kuvasarja kertoo musta oikeastaan kaiken oleellisen" - Rosanna Kulju tallensi hätkähdyttävän kylpyhetkensä! 

Mielipiteestään huolimatta Rosanna kannustaa kaikkia tekemään elämässä, miten tahtovat. 

- Jokainen tekee kuten tykkää, ja kunnioitan sitä. Haluan vain, että mietit kaksi kertaa, onko se varmasti sen arvoista. 

rosanna lähtee nikolta
Somevaikuttaja poistumassa Nikon luota elokuussa 2020. Kuva Panu Hörkkö.

Rakkauselämä

Rosannalla on ollut viimeisimmän vuoden aikana sutinaa romanssirintamalla. Tuoreimpien tietojen mukaan kaunotar lopetti tapailunsa baarimogulin kanssa helmikuussa, josta Seiska jo uutisoi. 

- En halua kommentoida asiaa enempää, kuin että emme ole koskaan seurustelleet, Rosanna viestitti Seiskalle asiasta.

Lue myös: Välit viilenivät! Baarimoguliin yhdistetty Rosanna Kulju suhteen päättymisestä: Emme ole koskaan seurustelleet! 

Rosanna vietti viime vuoden kesällä säännöllisesti öitä Katiska-vyyhdin päätekijän Niko Ranta-ahon luona, mutta heidän välinsä viilenivät jo syyskuussa. 

Kaunottaresta löytyi myös muutama kuva Tinder-deittailusovelluksesta. Rosannan profiiliksi kyseisiä kuvia ei voinut varmaksi sanoa, vaikka tiedot siellä täsmäsivät Rosannaan. 

Lue myös: Superupea Rosanna Kulju julkaisi pohdiskelevan päivityksen tulikuuman bikinikuvan kera - Kirsi Alm-Siiralta kannustava kommentti!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »