Aki manninen

Shokkipotkut! IL: Aki Manninen ulos Suurimmasta pudottajasta sovinistikohun seurauksena

Kotimaa | 29.04.2021 19:00

Iltalehden mukaan kunto-ohjaaja Aki Manninen on saanut potkut Suurin pudottaja -ohjelmasta. 

- Sain keskiviikkona puhelun, että minä en ole enää Suurin pudottaja -ohjelman valmentajana, Aki kertoo Iltalehdelle. 

Aki kertoo, että tuotantoyhtiö Endemol Shine oli ilmoittanut asiasta hänelle. Miehen mukaan irtisanominen johtui hänen puheistaan Selvitytyjissä, jonka seurauksena häntä syytettiin sovinistiksi sekä naisvihaajaksi.

Tästä kohu sai alkunsa: Aki Manniselta raju ulostulo Selviytyjät Suomi -pudotuksensa jälkeen: ”Onko niin, etten antanut tarpeeksi huomiota leirin naisille?!”

Kunto-ohjaajan mukaan hän kokee, että Selviytyjien tuotanto kannusti häntä olemaan suorasanainen kuvausten aikana. Hän ihmettelee, miksei kyseisiä kohtauksia sekä puheita sitten leikattu pois. 

IL:n mukaan tuotanto ja kanava olivat huolestuneet siitä, että kohu vaikuttaisi myös mainostajiin. Lisäksi pelättiin sitä, että huomio kiinnittyisi liikaa valmentajaan eikä itse ohjelmaan.

Lue myös: Aki Manninen kertoo pyytäneensä vaimoltaan anteeksi jättikohun seurauksena - Aleksi Valavuori täräyttää: "Sinä et ole tehnyt mitään väärin!"

Kunto-ohjaaja väittää, että tuotantoyhtiö oli soittanut hänelle kohun aikana ja vakuuttanut, että työt ohjelman parissa jatkuvat kohusta huolimatta. Nyt suullinen sopimus kuitenkin purettiin. 

Kehoitettiin valehtelemaan potkuista!

Lisäksi Aki kertoo olleensa yhteydessä Nelosen kanavapäällikköön Mirko Baasiin. Miehen mukaan Baas oli kannustanut häntä valehtelemaan potkuista.

- Kanavapäällikkö ehdotti, että julkisuuteen voisin kertoa kohun ottaneen niin lujille, että halusin vetäytyä hetkeksi perheeni pariin, Aki sanoo Iltalehdelle.

Lue myös: Aki Mannisen kohulausunnot eivät mene pettymyksen piikkiin – tässä syy! 

Aki ei kuitenkaan suostunut valehtelemaan asiasta. Lisäksi mies väittää, että kanavalta kehotettiin häntä pyytämään anteeksi. Aki oli tästä erittäin hämmentynyt, sillä hän ei kokenut ymmärtävänsä, mistä hänen pitäisi olla pahoillaan.

Kunto-ohjaajalle vakuutettiin, että jos hän vaikenisi asioista noin vuoden verran, voisivat työt Nelosella vielä jatkua.

Aki on potkuista erittäin harmissaan.

- Kyllä menee aika rumaksi yhden ihmisen kohtelu. Se, että minut jo henkisesti nujerrettiin, ei riittänyt. Nyt piti vielä viedä elinkeinokin pois.

Teksti:Monica Ollas
Kuvat:Timo Korhonen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!