fbq
Kotimaa
30.07.2021 15:08
Teksti: Elina Niemi & Mika Seppänen|Kuvat: All Over Press
Viivi Pumpanen
Yllätyshäät! Viivi Pumpanen meni naimisiin jääkiekkoilijamiehensä Otso Rantakarin kanssa - häissä valtava määrä julkkiksia!
Kotimaa
30.07.2021 15:08
Teksti: Elina Niemi & Mika Seppänen|Kuvat: All Over Press

Juontaja ja entinen Miss Suomi Viivi Pumpanen, 33, on mennyt naimisiin pitkäaikaisen miesystävänsä, jääkiekkoilija Otso Rantakarin, 27, kanssa. Pariskunta avioitui perjantaina iltapäivällä Helsingissä.

Pariskunnan vihkitilaisuus alkoi klo 14 Helsingin tuomiokirkossa ja pari asteli ulos kirkosta klo 14.30 jälkeen.

Kun tuore aviopari asteli juhlakansan eteen, vieraat hurrasivat ja vihelsivät heille innokkaasti sekä puhaltelivat saippuakuplia Viivin ja Otson päälle.

Viivillä oli yllään upea valkoinen, prinsessatyylinen morsiuspuku, jossa oli pitsikirjailtu yläosa, ohuet olkaimet sekä tyllimallinen alaosa.

Katso kuvat: Kesän kaunein morsian! Näin upealta naimisiin mennyt Viivi Pumpanen näytti rohkeassa morsiuspuvussaan: kuuma suudelma kirkon portailla - katso kuvat!

Viivin ja Otson häissä vieraana on suuri määrä julkisuudesta tuttuja henkilöitä, kuten Veronica Verho, Jarppi Leppälä, Jaakko Saariluoma sekä Aku Hirviniemi ja hänen puolisonsa Sonja Kailassaari.

 

Tutustuivat Possessa

Viivi ja Otso tapasivat toisensa kesällä 2017 MTV3:n Posse-ohjelman kuvauksissa. Muutaman muun Tappara-körilään kanssa viihdeohjelmassa vieraillut Otso osallistui Possessa niin sanottuun suihkuralliosioon.

Lue myös: Oho, Viivi Pumpanen julkaisi ensimmäisen yhteiskuvan kiekkoilijarakkaansa kanssa – katso!

Kiekollisesti pätevänä puolustajana Otsolla on oiva pelisilmä. Sen lisäksi Jokereiden kasvatilla piisaa silmää myös naiskauneudelle, sillä Viivin tapaaminen teki kiekkoilijaan lähtemättömän vaikutuksen. Pian Posse-tapaamisen jälkeen kaksikko jo viestitteli tiiviisti.

– Otso oli suhteen alussa aloitteellinen osapuoli, eikä hän ole peitellyt ihastustaan Viiviin, lähipiiristä supistiin suhteen alussa Seiskalle.

Lue myös: Missi-juontaja Viivi Pumpanen ja Tappara-tähti Otso Rantakari: Suhdesalailu päättyi – hehkuvat onnea iloisessa yhteiskuvassa!

Otso pelasi viime kauden Venäjällä Neftekhimik Nizhnekamskin KHL-joukkueessa, ja kauden aikana pariskunta joutui viettämään paljon aikaa erillään, sillä Viivi oli kiinni pääkaupunkiseudulla omissa työhommissaan.

Tulevalle kaudelle tilanne muuttuu, sillä Otso on tehnyt sopimuksen Tampereen Tapparan kanssa.

Lue myös: Viivi Pumpasella ja Otso Rantakarilla salasuhde – näin Tappara-tähti vastasi suhdeuteluihin: On teillä tarkkaa hommaa!